Arian Çani: Δημοσιογράφοι - συνεργάτες του Ράμα - θέλουν τον Μπελέρη στη φυλακή

Arian Çani: Δημοσιογράφοι - συνεργάτες του Ράμα - θέλουν τον Μπελέρη στη φυλακή

Ο γνωστός δημοσιογράφος Arian Çani βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Now» στο Euronews Albania με θέμα συζήτησης την παράνομη σύλληψη και φυλάκιση του δημάρχου Χιμάρας, Φρέντη Μπελέρη.

Ο Çani υποστήριξε πως ο Έντι Ράμα δεν έχει κάτι προσωπικό με τον Μπελέρη, αλλά τον καίει ο έλεγχος του δήμου Χιμάρας. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που περιβάλει τον Αλβανό πρωθυπουργό και θέλει τον Μπελέρη στη φυλακή..

«Ο μεγάλος σουλτάνος Έντι Ράμα πριν μερικά χρόνια είχε καλέσει τον Φρέντη Μπελέρη στο πρωθυπουργικό γραφείο για μεσημεριανό γεύμα μαζί με μια ομάδα ανθρώπων. Ο Ράμα δεν έχει τίποτα προσωπικό με τον Μπελέρη. Ο Ράμα έχει σήμερα περισσότερα από 7 άτομα που αποκαλούνται δημοσιογράφοι αλλά στην πραγματικότητα είναι επιχειρηματίες, που για δικούς τους λόγους θέλουν ο Μπελέρης να παραμείνει στη φυλακή», είπε.

Ο Arian Çani γνωρίζει σε βάθος την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στη Χιμάρα και ειδικά γύρω από το περιουσιακό. Η δήλωσή του αυτή δεν είναι διόλου τυχαία καθώς αρκετοί μεγαλοδημοσιογράφοι φιλικά προσκείμενοι στον Ράμα, έχουν αποκτήσει μεγάλες εκτάσεις γης σε Δρυμάδες και Χιμάρα με ύποπτους τρόπους.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου