Με υπαλλήλους του αλβανικού δημοσίου και λοιπούς θαμώνες γέμισε το Κλειστό Γαλατσίου ο Ράμα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με υπαλλήλους του αλβανικού δημοσίου και λοιπούς θαμώνες γέμισε το Κλειστό Γαλατσίου ο Ράμα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Ράμα γέμισε το κλειστό γήπεδο στο Γαλάτσι σήμερα με πληρωμένους οπαδούς του, δημόσιους υπαλλήλους του και εκατοντάδες αστυνομικούς και πολιτικούς φρουρούς που πήρε μαζί του από τα Τίρανα.

Ο Έντι Ράμα είναι ο υλοποιητής της ερήμωσης που πλήττει την Αλβανία εδώ και 11 χρόνια. Οι Αλβανοί φεύγουν, καταλαμβάνουν την τρίτη θέση στον κόσμο για μετανάστευση.

Τα αλβανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι περίπου 3.000 θαμώνες ταξίδεψαν σήμερα στην Ελλάδα σαν σε εκδρομή, για να μεταμφιεστούν δήθεν σε μετανάστες στο κατασκευασμένο συλλαλητήριο του Έντι Ράμα στην Αθήνα.

Σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό στο Facebook μέρος της συνάντησης του Ράμα ήταν οι υπάλληλοι της Ύδρευσης και Αποχέτευσης του δήμου Kamez για να δικαιολογήσουν τον μισθό τους, που παίρνουν από το κόμμα.

Το ότι η διοίκηση του αλβανικού δημοσίου θα ήταν μέρος της συνάντησης του Ράμα, ήταν δεδομένο, αλλά ότι θα υπήρχε μια τόσο μεγάλη οργάνωση δεν το περίμενε κανείς.

Προφανώς, ο φόβος του πρωθυπουργού να τον εγκαταλείψουν οι οπαδοί του στην Ελλάδα ήταν τόσο μεγάλος που οργάνωσε όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους να συμμετάσχουν στο εθνικιστικό τσίρκο. Εάν αυτοί οι ηγέτες και τα στελέχη της διοίκησης ήταν τόσο επιμελείς στην υπηρεσία της χώρας και της κοινότητας όσο στην υπηρεσία του Ράμα, πολλά πράγματα θα ήταν διαφορετικά σε αυτή τη χώρα.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τη συνάντηση διακρίνονται καθαρά οι ηγέτες της διοίκησης των δήμων Roskovec, Librazhdi, Elbasan, που συμμετείχαν στην ομιλία υπό το καμουφλάζ των μεταναστών.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την εκδήλωση και ο δήμαρχος Δρόπολης.

...

Το εθνικιστικό παραλήρημα Ράμα στην Αθήνα: Οι «μαύρες σκούπες» και η «Οδύσσεια» των Αλβανών

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα ξεκίνησε σήμερα την περιοδεία συναντήσεων με τις αλβανικές κοινότητες στην Ευρώπη. Πρώτος σταθμός αυτού του ταξιδιού ήταν η Αθήνα, όπου τον πρωθυπουργό υποδέχτηκα...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου