Ιταλία: Κατάσχεση βίλας Αλβανού εμπόρου ναρκωτικών αξίας 1,2 εκατ. ευρώ

Ιταλία: Κατάσχεση βίλας Αλβανού εμπόρου ναρκωτικών αξίας 1,2 εκατ. ευρώ

Οι Καραμπινιέροι της Ανακριτικής Μονάδας της Επαρχιακής Διοίκησης του Κουνέο κατάσχεσαν μια πολυτελή βίλα 500 τετραγωνικών μέτρων, εκτιμώμενης αξίας 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η βίλα, η οποία διαθέτει εξαιρετική διακόσμηση και εσωτερική πισίνα, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και περιλαμβάνει και έναν γειτονικό χώρο.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η πραγματική ιδιοκτησία αποδίδεται σε ισχυρό Αλβανό έμπορο ναρκωτικών. Το όνομα του εμπόρου δεν έχει αποκαλυφθεί, ωστόσο φέρεται να έχει λάβει προδικαστικό μέτρο από το δικαστήριο.

Η κατάσχεση έγινε κατόπιν αιτήματος των ανακριτών και με εντολή του δικαστηρίου του Τορίνο, έπειτα από μακρά έρευνα που αποκάλυψε στοιχεία για την παράνομη προέλευση των χρημάτων που χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά και την ανακαίνιση του ακινήτου.

Σύμφωνα με την έρευνα, τα χρήματα προέρχονταν από παράνομες δραστηριότητες και χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά και την ανακαίνιση της βίλας. Η κατάσχεση έλαβε χώρα λίγο πριν από την πώληση της βίλας σε τρίτο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να αγνοούσε την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου