Παραιτήθηκε ο Διευθυντής του Θεάτρου Φίερι μετά το βίντεο για την συμμετοχή του στην ομιλία του Ράμα

Παραιτήθηκε ο Διευθυντής του Θεάτρου Φίερι μετά το βίντεο για την συμμετοχή του στην ομιλία του Ράμα

Ο Klajdi Marku παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε ως διευθυντής του θεάτρου Bylis στο Fier. Με δήλωσή του στα ΜΜΕ, είπε την εκδοχή του για το βίντεο που έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο ίδιος λέει ότι η συμμετοχή του στη συνάντηση του Ράμα στην Αθήνα στις 12 Μαΐου ήταν σύμπτωση αφού ο θίασος βρισκόταν στην Κόρινθο όπου συμμετείχε στο διεθνές φεστιβάλ αρχαίων θεάτρων για νέους. Ο Klajdi Marku δήλωσε ότι το σχόλιό του ήταν ένα αστείο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για κακόβουλους σκοπούς από το άτομο που κατέγραψε το βίντεο.

«Υποκινούμενος από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, νιώθω την ηθική υποχρέωση να κάνω μια διευκρίνιση για όλα τα ΜΜΕ. Είναι αλήθεια ότι ήμουν παρών στη συνάντηση του πρωθυπουργού της χώρας στην Αθήνα στις 12 Μαΐου και δεν κρύβω την περηφάνια μου που ήμουν μέρος αυτής της ιστορικής συνάντησης, έστω και κατά τύχη. Ναι, συμμετείχα στη δραστηριότητα, αλλά ήμουν με τον θίασο που συμμετείχε στη δραστηριότητα στην Κόρινθο, δώσαμε παράσταση στις 11 Μαΐου. Στις 12, η ομάδα ήθελε να δει τη δραστηριότητα, οπότε πήγαμε.

Διευκρινίζω σήμερα για όλα τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη, για όλους όσους με γνωρίζουν και για όλους όσους προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν πολιτικά. Επρόκειτο για συνομιλία σε μορφή αστείου με τον άγνωστο που έκανε την θρασύτατη ηχογράφηση και ο οποίος είχε κακόβουλες προθέσεις.

Είμαι ηθοποιός και σκηνοθέτης εδώ και πολλά χρόνια στο θέατρο Bylis και με αυτή τη θέση και με αυτήν την υποχρέωση δεν δεσμεύομαι από καμία κομματική υποχρέωση και υπό αυτές τις προϋποθέσεις αφαιρούμαι διοικητικά και νομικά από τη θέση του σκηνοθέτη, παραιτούμαι για να διατηρήσω την προσωπική μου εικόνα και του καλλιτέχνη», είπε ο Marku.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

...

Οι «υποχρεωτικές» παρουσίες Αλβανών δημοσίων υπαλλήλων στην ομιλία Ράμα στο Γαλάτσι (βίντεο)

Δημοσιογράφοι της αλβανικής εκπομπής «Πιράνχας» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα να παραστούν στη μεγαλειώδη συνάντηση με τη διασπορά στην Ελλάδα. Στο γήπεδο του Γαλ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου