Π. Μαρινάκης: Δεν θυμηθήκαμε τώρα ούτε τον Μπελέρη ούτε την ομογένεια (βίντεο)

Π. Μαρινάκης: Δεν θυμηθήκαμε τώρα ούτε τον Μπελέρη ούτε την ομογένεια (βίντεο)

«Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. έχει 42 άξιες γυναίκες και άνδρες. Ο καθένας από διαφορετική γενιά, από διαφορετική περιοχή της χώρας. Ο καθένας με τα δικά του ένσημα, παραστάσεις ζωής, που θέλει να εκπροσωπήσει, να αντιπροσωπεύσει μία ξεχωριστή, ίσως και περισσότερες πτυχές από την πολιτική που εφαρμόζει η Κυβέρνηση σε δύσκολα χρόνια, που προσπαθεί να κάνει κάτι καλό για τον τόπο», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης στον ΣΚΑΪ για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο Φρέντι Μπελέρης συμβολίζει έναν άνθρωπο στο όνομα του οποίου παραβιάστηκε το Κράτος Δικαίου, το τεκμήριο αθωότητας.

«Είναι ο νόμιμα εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρρας, ένας Έλληνας από την ομογένεια στη Βόρεια Ήπειρο, ο οποίος με την αξία του, με τους ψηφοφόρους του, εξελέγη Δήμαρχος Χειμάρρας και ενώ απαιτούσαμε όλοι, όχι ως Ν.Δ., ως Έλληνες, να έχει μία δίκαιη δίκη, καταδικάστηκε. Δεν έχει ορκιστεί, ενώ είναι ο νόμιμα εκλεγμένος Δήμαρχος. Και μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι όλοι αυτοί οι οποίοι δήθεν κόπτονται για το Κράτος Δικαίου, αλλά «κατάπιναν αμάσητους» αυτούς που απειλούσαν δημοσιογράφους, αυτούς οι οποίοι έχουν καταδικαστεί 13-0 από τη Δικαιοσύνη, ενοχλούνται που θέλει ένας άνθρωπος να είναι υποψήφιος με το κόμμα που επιθυμεί, με το κόμμα στο οποίο ανήκει όλα του τα χρόνια, για να στείλει αυτό το μήνυμα σε όλη την Ευρώπη», πρόσθεσε.

Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι σε κάποιες εβδομάδες θα γίνει το Εφετείο του Φρέντι Μπελέρη και στην περίπτωση που καταδικαστεί και σε Β' βαθμό είναι πολύ πιθανή η παρεπόμενη ποινή της στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων.

«Εμείς συνεχίζουμε δυνατά και φωνάζουμε για την αθωότητά του, φωνάζουμε για την δίκαιη δίκη που πρέπει να έχει, για το σεβασμό στο Κράτος Δικαίου. Δεν είμαστε εμείς που υποκαθιστούμε καμία Δικαιοσύνη, ούτε την αλβανική Δικαιοσύνη», υπογράμμισε.

Ερωτηθείς αν ο Φρέντι Μπελέρης θα πάει στην Ευρωβουλή στην περίπτωση που αθωωθεί ανέφερε πως μακάρι να είναι αυτό το «ευχάριστο» δίλλημα.

«Δεν είμαστε ακόμα εκεί, εκκρεμεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό και το ξαναλέω: Είναι ακόμη 41 υποψήφιοι, ο καθένας εκπροσωπεί κάτι διαφορετικό. Αλλά είναι πολύ άσχημο επειδή επελέγη ένας άνθρωπος, μετά από και δική του επιθυμία, να είναι υποψήφιος με το κόμμα που ανήκει - ο Φρέντι Μπελέρης δεν το έχει κρύψει ποτέ, ο Πρωθυπουργός δεν θυμήθηκε κανέναν Μπελέρη και καμία ομογένεια τώρα», σημείωσε.

Και συμπλήρωσε: «Να θυμίσω σε αυτούς οι οποίοι νομίζουν ότι εργαλειοποιούμε τον οποιονδήποτε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σε ανύποπτο χρόνο και πριν από ένα χρονικό διάστημα, πριν από ένα χρόνο, εκεί. Να δουν την υποδοχή την οποία είχε ως Πρωθυπουργός της χώρας».

Ν. Αρμένης - ΑΠΕ

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου