Αλβανία: 30.000 ευρώ προσφέρει η αλβανική αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη που σκότωσε αξιωματικό

Αλβανία: 30.000 ευρώ προσφέρει η αλβανική αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη που σκότωσε αξιωματικό

Δολοφονία ενός αξιωματικού των δυνάμεων "Shqiponja", νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Μαΐου 2024 τρομοκράτησε την πόλη του Φίερι.

Ο 28χρονος Novruz Cenalia, αστυνομικός της Ειδικής Δύναμης "Shqiponja", έπεσε θύμα δολοφονίας σε μια "στιγμιαία σύγκρουση", λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 23χρονος Asllan Mernica, γνωστός και ως Azgan Mernica, με καταγωγή από την Kruma e Hasit, φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον Cenalia στο χωριό Baltëz γύρω στις 13:15.

Η ανακριτική ομάδα και η ηγεσία του Τμήματος Εγκληματικής Αστυνομίας, υπό τις οδηγίες της Εισαγγελίας, εργάζονται πυρετωδώς για να διαλευκάνουν τις συνθήκες του εγκλήματος και να συγκεντρώσουν στοιχεία.

Ο δράστης.
Παράλληλα, η αστυνομία ζητά τη συνδρομή του κοινού για τον εντοπισμό του δράστη, Mernica, προσφέροντας αμοιβή 30.000 ευρώ για κάθε πολύτιμη πληροφορία.

Σημεία ελέγχου έχουν στηθεί σε όλους τους οδικούς άξονες που συνδέονται με την επαρχία Fier, ενώ η αστυνομία υπενθυμίζει στους πολίτες να μην προσεγγίζουν τον Mernica, καθώς θεωρείται επικίνδυνος.

Σε περίπτωση που τον δουν, καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την αστυνομία στο 112.

Η δολοφονία του Cenalia αποτελεί το δεύτερο περιστατικό θανάτου αστυνομικού στο Fier.

Το θύμα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου