Οι «υποχρεωτικές» παρουσίες Αλβανών δημοσίων υπαλλήλων στην ομιλία Ράμα στο Γαλάτσι (βίντεο)

Οι «υποχρεωτικές» παρουσίες Αλβανών δημοσίων υπαλλήλων στην ομιλία Ράμα στο Γαλάτσι (βίντεο)

Δημοσιογράφοι της αλβανικής εκπομπής «Πιράνχας» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα να παραστούν στη μεγαλειώδη συνάντηση με τη διασπορά στην Ελλάδα. Στο γήπεδο του Γαλατσίου, εκτός από τους Αλβανούς μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, βρισκόταν πλήθος υπαλλήλων της δημόσιας διοίκησης, οι οποίοι ταξίδεψαν οργανωμένα από την Αλβανία στην Αθήνα, σε ένα ταξίδι διάρκειας οκτώ όρων, για να παραβρεθούν στην ομιλία του Ράμα.

Παρά το Σαββατοκύριακο, στο οποίο θα μπορούσαν να έχουν περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης με την οικογένεια, αναγκάστηκαν να συμμετάσχουν στη μεγάλη δραστηριότητα του Σοσιαλιστικού κόμματος, αποδεικνύοντας μάλιστα την παρουσία τους μέσα από φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στο Christmas Theater, ρεπόρτερ της εκπομπής «Πιράνχας» συνομίλησαν με πολύ κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής του θεάτρου «Bylis» στο Φίερι, κ. Ο Klajdi Marku, τον οποίον κατέγραψαν με κρυφή κάμερα να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την υποχρεωτική παρουσία του εκεί.

Ολόκληρη η εκπομπή θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής και σύμφωνα με τους δημοσιογράφους υπάρχει κι άλλο παρόμοιο υλικό με μαρτυρίες δημάρχων, δημοσίων υπαλλήλων και μαθητών.

...

Με υπαλλήλους του αλβανικού δημοσίου και λοιπούς θαμώνες γέμισε το Κλειστό Γαλατσίου ο Ράμα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Ράμα γέμισε το κλειστό γήπεδο στο Γαλάτσι σήμερα με πληρωμένους οπαδούς του, δημόσιους υπαλλήλους του και εκατοντάδες αστυνομικούς και πολιτικούς φρουρούς που πήρε μαζί του από τα Τίρανα. Ο Έντι Ράμ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου