Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής θα δωρίσει 5.000$ στην κόρη του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής θα δωρίσει 5.000$ στην κόρη του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδία Αμερικής ομόφωνα αποφάσισε να δώσει μία χορηγία της τάξεως των 5000$ στην 13χρονη κόρη του νεαρού Έλληνα ομογενή που σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς της Αλβανικής Αστυνομίας την 28η Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας κ. Νικόλαο Γκατζογιάννη.

«Η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα κατά την διάρκεια του εορτασμού της επετείου του ΟΧΙ στην Βόρειο Ήπειρο υπήρξε τραγική και πρέπει να διεξαχθεί πλήρης και διαφανής διερεύνηση, ώστε να διαφανεί τι συνέβη» ανέφερε ο κος. Γκατζογιάννης και συμπλήρωσε «όμως πρέπει να σκεφτούμε και την ανήλικη κόρη που άφησε πίσω του και να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε.»

O κ. Γκατζογιάννης ανέφερε πως θα επισκεφθεί τα Ιωάννινα προς τα τέλη του τρέχοντος μηνός και θα παραδώσει την χορηγία στην νεαρή Βασιλική Κατσίφα και στην γιαγιά της, που βοηθάει στην ανατροφή της μετά το διαζύγιο των γονέων της μικρής προ ετών. «Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε κι’ άλλα χρήματα για την μικρή Βασιλική στο μέλλον και θα παρακινήσουμε την Ελληνική Πολιτεία για την δωρεάν εισαγωγή της σε δημόσιο πανεπιστήμιο, όταν ολοκληρώσει την δευτεροβάθμια εκπαίδευση» ανέφερε ο κος. Γκατζογιάννης.

Η συμβολή του σώματος του οπλαρχηγού Στυλιανού Γαλ...
Γιατί χαίρονται οι Αλβανοί και χαμογελούν σαν τέρα...

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (3)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (3)

This comment was minimized by the moderator on the site

Μα πιστεύω ότι είναι ο τίτλος πρόκληση στην λογική. 4500 ευρώ, όσο ένα μεταχειρισμένο αμερικλανικό όχημα, όχι δεν το δέχομαι. Είναι κακόγουστο αστείο. Φτιάξτε το σπίτι τής. Αναλάβετε την γη τής, υιοθετήστε την πνευματικά. Ξεκινήστε, εγράφη στην ιστορική Ζωσιμάια σχολή Ιωαννίνων. Πράξεις με αξία, ο θανόν πάει, δώστε αξία στην συνέχεια τού. Μην μιλάμε μόνο για μίσος.. Δύο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό.

This comment was minimized by the moderator on the site

Γεια σου Μιρι Λεβεντη.
Μακαρι να ηταν και αλλοι Αλβανοι σαν εσενα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Συγνώμη αλλά 5.000 δολάρια (επιπλέον) θα κοστίσει και ο ερχομός τού από ΗΠΑ (μαζί με την διαμονή τού και αεροπορικά και λοιπά μεταφορικά.) Μόνο για λίγο προβολή μού φενεται το θέμα. Και το ποσόν. Σπουδές πληρωμένες στης ΗΠΑ, θα ήταν δίκαιο.
Από την άλλη, εγώ αλβανος είμαι, θα ήταν πολύ πιο γενναίο να προσφερθεί από εμάς στο κορίτσι ένα λαμπρό μέλλον. Μια ιδέα μού είναι εσείς οι συντοποιτες να ανοίξετε έναν λογαριασμό για το κορίτσι, και να το προβάλετε. Αντί να προβάλετε δωρεά για να επιβιώσει ή σελίδα.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη