Ο Άραβας που θα χτίσει το "Durres Yachts and Marina" συνάπτει συμφωνία για έργο αξίας 7 δισ. ευρώ με την Ουγγαρία

Ο Άραβας που θα χτίσει το "Durres Yachts and Marina" συνάπτει συμφωνία για έργο αξίας 7 δισ. ευρώ με την Ουγγαρία

Ο δισεκατομμυριούχος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Mohamed Alabbar φέρεται να υπέγραψε συμφωνία με την ουγγρική κυβέρνηση για την κατασκευή μιας «γειτονιάς σαν το Ντουμπάι» στη Βουδαπέστη σε μια συμφωνία αξίας έως και 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

...

Άραβας επενδυτής του "Durres Yachts and Marina" κατηγορείται για πλαστογραφία και εξαπάτηση

Η αστυνομία του Δελχί εξέδωσε ειδοποίηση στον Μοχάμεντ Αλί Αλαμπάρ, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Emaar Properties με έδρα το Ντουμπάι, ζητώντας του να παρουσιαστεί ενώπιόν της την Παρασκευή για...
...

Durres Yacht Marina: Συνεχίζεται η πώληση διαμερισμάτων στον αέρα - Αύξηση στις τιμές κατά 11% μέσα σε 8 μήνες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο φιλόδοξο έργο Durrës Yacht & Marina, η πώληση διαμερισμάτων συνεχίζεται, παρά την έλλειψη οικοδομικής άδειας. Το επόμενο κύμα πωλήσεων ανοίγει στις 8 Μαρτίου για το 7ο κτίριο, ParkView, με...
Η Alabbar's Eagle Hills Properties θα συνεργαστεί με την ουγγρική κυβέρνηση για την κατασκευή «του ψηλότερου κτιρίου της Ευρώπης και ενός εμπορικού κέντρου» και την ανάπτυξη ενός μερικώς εγκαταλειμμένου σιδηροδρομικού σταθμού ως μέρος του μεγάλου έργου, ανέφερε δημοσίευμα του Reuters.

Άλλες αναφορές διεθνών μέσων ανέφεραν ότι η πρόταση περιελάμβανε την κατασκευή μιας «γειτονιάς σαν το Ντουμπάι» στη Βουδαπέστη. Ο εμιράτης επιχειρηματίας επιβεβαίωσε την προοπτική, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη συμφωνία και το έργο.

«Η Eagle Hills Properties LLC είναι ενθουσιασμένη με την προοπτική που προσφέρει η Ουγγαρία, μια χώρα που ξεχωρίζει για τις τεράστιες δυνατότητες και την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά. Είναι πραγματικά τιμή μας που θεωρούμαστε για συνεργασία σε αυτή τη σημαντική εξέλιξη», δήλωσε ο Alabbar, πρόεδρος του Eagle Hills Group.

«Αυτό το έργο υπερβαίνει τις απλές επενδύσεις σε ακίνητα. Είναι απόδειξη του βαθύ σεβασμού και του θαυμασμού μας για την ιστορική σημασία της Ουγγαρίας, την πολιτιστική ζωντάνια και τις φιλοδοξίες του λαού της για το μέλλον», πρόσθεσε.

«Η Eagle Hills Properties LLC δεσμεύεται να εφαρμόσει την τεχνογνωσία και τον ενθουσιασμό μας για την αστική ανανέωση, διασφαλίζοντας ότι αυτό το έργο όχι μόνο ανταποκρίνεται, αλλά και υπερβαίνει τις προσδοκίες της κοινότητας και όλων των εμπλεκόμενων φορέων.»

Οι συζητήσεις για τη μεγάλη συμφωνία ξεκίνησαν αφού τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Ουγγαρία υπέγραψαν συμφωνία οικονομικής συνεργασίας με στόχο την τόνωση των εμπορικών και επενδυτικών ροών μεταξύ των δύο εθνών.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Thani bin Ahmed Al Zeyoudi, Υπουργός Εξωτερικού Εμπορίου των ΗΑΕ, υπέγραψε το σύμφωνο με τον Péter Szijjártó, Υπουργό Εξωτερικών και Εμπορίου της Ουγγαρίας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου