Γιαγιά στην Αλβανία απήγαγε τον 3χρονο εγγονό της για να αντικαταστήσει τον νεκρό γιο της

Γιαγιά στην Αλβανία απήγαγε τον 3χρονο εγγονό της για να αντικαταστήσει τον νεκρό γιο της

Μια 57χρονη γιαγιά συνελήφθη στο Δυρράχιο αφού παρέδωσε τον 3χρονο εγγονό της στην αστυνομία. Η γιαγιά κρατούσε τον εγγονό κρυμμένο για μια εβδομάδα, μακριά από τη μητέρα του, 22 ετών.

Η γιαγιά ισχυρίζεται ότι ήθελε να μεγαλώσει η ίδια τον εγγονό της, καθώς η μητέρα δεν την άφηνε. Ο σύζυγος της, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Φεβρουάριο του 2023, γεγονός που δημιούργησε ρήγμα στις οικογενειακές σχέσεις.

Σύμφωνα με την 57χρονη, "θέλει να μεγαλώσει τον εγγονό της γιατί ο γιος της πέθανε σε ατύχημα". "Αντικαθιστά τον γιο μας που πέθανε στο ατύχημα", δήλωσε. "Δεν μας το έδωσε η νύφη, οπότε το πήρα και έτρεξα στους συγγενείς μου."

Η 57χρονη περιέγραψε πού βρισκόταν όλη την εβδομάδα που κρατούσε τον εγγονό της κρυμμένο, περιφερόμενη σε διάφορες περιοχές της Αλβανίας. Η μητέρα κατήγγειλε την εξαφάνιση και την απαγωγή του γιου της στις 16 Απριλίου.

Ο παππούς του μικρού, 60 ετών, και ο αδερφός της 57χρονης, 49 ετών, βρίσκονται ακόμη στη φυλακή ως ύποπτοι για συνέργεια στην απαγωγή. Η σύγκρουση για την επιμέλεια του μικρού κορυφώθηκε μετά τον θάνατο του πατέρα, με τους παππούδες να επιθυμούν να αναλάβουν την ανατροφή του εγγονού τους.

Η "λήψη παιδιού χωρίς δικαίωμα" στην Αλβανία τιμωρείται με χρηματική ποινή ή φυλάκιση έως 6 μήνες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου