Durres Yacht Marina: Συνεχίζεται η πώληση διαμερισμάτων στον αέρα - Αύξηση στις τιμές κατά 11% μέσα σε 8 μήνες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Durres Yacht Marina: Συνεχίζεται η πώληση διαμερισμάτων στον αέρα - Αύξηση στις τιμές κατά 11% μέσα σε 8 μήνες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο φιλόδοξο έργο "Durrës Yacht & Marina", η πώληση διαμερισμάτων συνεχίζεται, παρά την έλλειψη οικοδομικής άδειας. Το επόμενο κύμα πωλήσεων ανοίγει στις 8 Μαρτίου για το 7ο κτίριο, "ParkView", με 233 διαμερίσματα 1, 2 και 3 υπνοδωματίων.

...

Συνεχίζονται οι πωλήσεις διαμερισμάτων χωρίς οικοδομική άδεια στο έργο "Durres Yachts and Marina"

Συνεχίζεται η πώληση διαμερισμάτων για το έργο Durres Yachts and Marina. Η εταιρεία «Eagle Hills Real Estate Development» ανακοίνωσε ότι στις 16 Ιουνίου ξεκινούν επίσημα οι πωλήσεις για το τέταρτο κ...

Οι τιμές κυμαίνονται από 1.900 έως 2.600 ευρώ/m², ανάλογα με τον όροφο και τη θέα. Για ένα διαμέρισμα 58 m², η τιμή κυμαίνεται από 110.000 έως 150.000 ευρώ.

Παρά την πώληση "στον αέρα", οι τιμές έχουν αυξηθεί σε σχέση με προηγούμενες φάσεις. Σε σύγκριση με το 3ο κτίριο, η ελάχιστη τιμή έχει αυξηθεί κατά 4%, και σε σχέση με τα αρχικά σχέδια, η αύξηση αγγίζει το 14%.

Η πληρωμή γίνεται σε 7 δόσεις. Το 40% (3 δόσεις) καταβάλλεται πριν την οικοδομική άδεια: 20% εντός 5 ημερών από την υπογραφή της προ-σύμβασης και 10% έως 3 και 6 μήνες μετά αντίστοιχα.

Το έργο, με στρατηγικό καθεστώς και συμμετοχή του αλβανικού κράτους, φιλοδοξεί να κατασκευάσει 13.000 διαμερίσματα, 850 δωμάτια ξενοδοχείου και 280 θέσεις για γιοτ. Το 93% της έκτασης θα είναι κατοικίες, και το υπόλοιπο 3,5% ξενοδοχεία και εμπορικές περιοχές.

...

Απόρριψη της καταγγελίας της αντιπολίτευσης για το έργο Durres Yachts and Marina

Το Συνταγματικό Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή των βουλευτών της αντιπολίτευσης για το Τουριστικό Λιμάνι Δυρραχίου «Durrës Yachts & Marina». Με την απόφαση που ελήφθη σήμερα, το Συνταγματικό Δικαστ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου