Ράμα και Βελιάι κάνουν τις πάπιες για τις συλλήψεις των διευθυντών στον Δήμο Τιράνων

Ράμα και Βελιάι κάνουν τις πάπιες για τις συλλήψεις των διευθυντών στον Δήμο Τιράνων

Ο Δήμαρχος Τιράνων Έριον Βελιάι βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά τις συλλήψεις διευθυντών του Δήμου για κατηγορίες διαφθοράς. Ο Βελιάι υπερασπίστηκε το έργο των συλληφθέντων, τονίζοντας τα οφέλη που έφεραν στην πόλη, όπως η Νέα Λεωφόρος και η ανοικοδόμηση μετά τον σεισμό.

Διαχώρισε τη θέση του από τυχόν παράνομες πράξεις, λέγοντας: "Κανένα παράνομο προσωπικό κέρδος δεν με συνέδεσε ποτέ με κανέναν." Εκφράζοντας λύπη για τυχόν αθέμιτες ενέργειες από πλευράς των διευθυντών, τόνισε ότι η δικαιοσύνη οφείλει να λάβει τον τελικό λόγο. Ο Βελιάι δήλωσε πως η δική του δουλειά συνεχίζεται, "ακόμη πιο επίμονα", για το καλό των Τιράνων.

Στο πλευρό του δημάρχου τάχθηκε και ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, εκφράζοντας την υποστήριξή του προς τον Βελιάι και τη ΣΠΑΚ (Ειδική Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς). Κατηγόρησε την αντιπολίτευση για "δημόσιες δίκες" και "σκοτεινή εξεταστική νοοτροπία", διαμηνύοντας πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αλλάξει στάση απέναντι στη ΣΠΑΚ.

Η εξέλιξη της υπόθεσης και οι μελλοντικές αποφάσεις της δικαιοσύνης αναμένεται να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο πολιτικό τοπίο της Αλβανίας.

Διαβάστε και:

...

Τίρανα: Σύλληψη δύο πρώην διευθυντών του δημαρχείου για κερδοσκοπικούς διαγωνισμούς

Η Ειδική Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος εξέδωσε 9 εντάλματα σύλληψης για πρώην στελέχη του δήμου Τιράνων, μεταξύ των οποίων δύο σημαντικοί πρώην διευθυντές, οι Mariglen Q...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου