Δυρράχιο: Έκρυψαν πάνω από 170.000 ευρώ και αλκοολούχα ποτά στο λεωφορείο - Σύλληψη των δύο οδηγών

Δυρράχιο: Έκρυψαν πάνω από 170.000 ευρώ και αλκοολούχα ποτά στο λεωφορείο - Σύλληψη των δύο οδηγών

Χειροπέδες πέρασε η αλβανική αστυνομία στο Δυρράχιο σε δύο οδηγούς λεωφορείων όπου βρέθηκε κρυμμένο χρηματικό ποσό και εμπορεύματα που επιχείρησαν να περάσουν λαθραία στην Αλβανία.


Κατά τον λεπτομερή έλεγχο, οι αστυνομικές υπηρεσίες βρήκαν κρυμμένα μέσα στο λεωφορείο και κατασχέθηκαν ως υλικά στοιχεία: 176.190 ευρώ, 500 δολάρια, 50 πλαστά ευρώ, ένα πακέτο φυσίγγια και μια ποσότητα εμπορευμάτων (εκατοντάδες μπουκάλια κρασί, ποτά άλλα αλκοολούχα ποτά και διάφορα αγαθά). Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες για τον εντοπισμό και άλλων πολιτών που εμπλέκονται σε αυτή την παράνομη δραστηριότητα, οι οποίοι βοήθησαν ή ευνόησαν τους οδηγούς των λεωφορείων της εταιρείας αυτής, κατά τις εισόδους ή εξόδους από το Λιμάνι Δυρραχίου.

Τα διαδικαστικά υλικά διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γενικής Δικαιοδοσίας Δυρραχίου για τις περαιτέρω ενέργειες, για παράλειψη δήλωσης χρημάτων και τιμαλφών στα σύνορα, διακίνηση όπλων και πυρομαχικών, λαθρεμπορία εμπορευμάτων για τα οποία καταβάλλεται ειδικός φόρος κατανάλωσης ή με πλήρη ή μερική αναστολή από τελωνεία ή ειδικούς φόρους κατανάλωσης και ξέπλυμα προϊόντων ποινικών αδικημάτων που πραγματοποιείται σε συνεργασία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου