Έξι συλληφθέντες για τον θάνατο της 22χρονης από την Κένυα στα Τίρανα

Έξι συλληφθέντες για τον θάνατο της 22χρονης από την Κένυα στα Τίρανα

Μετά την ανίχνευση του τηλεφώνου της Joy Ayoko και την αναλυτική του έρευνα 6 άτομα συνοδεύτηκαν ως ύποπτοι για τον θάνατο της 22χρονης από την Κένυα στα Τίρανα. Σε τέσσερα διαμερίσματα στην αλβανική πρωτεύουσα πραγματοποιούνται έλεγχοι. Το τηλέφωνο της κοπέλας που πέθανε μετά από βιασμό στα Τίρανα αποσυναρμολογήθηκε, βοηθώντας τους ανακριτές να εξιχνιάσουν το περιστατικό. Πηγές στην ανακριτική ομάδα αναφέρουν ότι έχουν ληφθεί συνομιλίες, μεταξύ των οποίων και η επικοινωνία της κοπέλας με τον Rodi Braçi, οδηγό του καζίνο όπου εργαζόταν, ενώ ανακρίνεται και ο αδερφός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επικοινωνίες έγιναν την ημέρα του συμβάντος, ενώ τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν οδήγησαν τους ανακριτές να υποψιαστούν ότι η νεαρή κλήθηκε αρχικά να κατέβει στην είσοδο του κτιρίου του ξενώνα όπου διέμενε και στη συνέχεια βιάστηκε βάρβαρα.

Η Joy Aoko βρέθηκε πεσμένη από τον τρίτο όροφο του νοικιασμένου διαμερίσματός της κοντά στις γερμανικές βίλες τον Αύγουστο του 2022.

Εισήχθη στο Νοσοκομείο Τραυμάτων στις 14 Αυγούστου 2022. Η 22χρονη αρχικά επέζησε από τα τραύματά της, αλλά μια εγκεφαλική κάκωση την άφησε σε βλαστική κατάσταση. Η νεαρή γυναίκα δεν μπόρεσε να επιβιώσει από τα τραύματα που έλαβε και άφησε την τελευταία της πνοή 6 μήνες μετά το σοβαρό συμβάν.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου