Ο Πρόεδρος της Αλβανίας ζήτησε την αύξηση των μαζικών τεστ για τον COVID-19

Ο Πρόεδρος της Αλβανίας  ζήτησε την αύξηση των μαζικών τεστ για τον COVID-19

Ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ilir Meta δήλωσε σήμερα ότι σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή της εξάπλωσης της πανδημίας, είναι ζωτικής σημασίας να αυξηθεί μαζικά ο αριθμός των τεστ.

Είπε ότι ο έλεγχος είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την έγκαιρη διάγνωση, την παρακολούθηση και την θεραπεία των πολιτών που πλήττονται από τον COVID-19.

Τα τεστ είναι η μόνη ευκαιρία για τον έλεγχο της κατάστασης και για την οργάνωση της ανταπόκρισης του συστήματος υγείας για κάθε πολίτη που πάσχει από τον COVID-19. Ως πρώτο βήμα, θα πρέπει να εξεταστούν αμέσως: Όλοι οι γιατροί, οι νοσοκόμες και το προσωπικό υποστήριξης στα συστήματα υγείας, πρωτοβάθμιας και νοσοκομειακής που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης του COVID-19. Όλοι οι εκπαιδευτικοί, σε κάθε επίπεδο, επειδή ο έλεγχος και η παρακολούθηση των περιπτώσεών τους σχετίζεται άμεσα με την υγεία των παιδιών μας. Όλοι οι μοναχικοί ηλικιωμένοι που ζουν σε χώρους κοινωνικής μέριμνας. Όλοι οι πολίτες με υποκείμενες ασθένειες», είπε.

Επίσης, ο Meta πρόσθεσε ότι «για όλες αυτές τις κατηγορίες είναι πολύ απαραίτητο, σύμφωνα με τις συστάσεις του ΠΟΥ και άλλων οργανισμών, να ξεκινήσει αμέσως εμβολιασμός με το εμβόλιο της εποχικής γρίπης».

«Για το σκοπό αυτό, ένα επείγον, διαφανές και ελεγχόμενο σχέδιο πρέπει να εγκριθεί χωρίς καθυστέρηση Η πανδημία μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο και να σωθούν οι ζωές των πολιτών. Οποιαδήποτε αποδιοργάνωση, μη χρηματοδότηση και αδράνεια έχει θανατηφόρες συνέπειες κάθε μέρα. Η επιστήμη έχει μιλήσει. Ο χρόνος δράσης δεν περιμένει πια», κατέληξε ο Meta

Βουλευτίνα του Ράμα αυτοανακηρύσσεται προστάτιδα τ...
Το πλαίσιο ένταξης της Αλβανίας στην ΕΕ στα θέματα...

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη