Οι επιπτώσεις της δημοσιογραφικής λαιμαργίας για λαυράκι

Οι επιπτώσεις της δημοσιογραφικής λαιμαργίας για λαυράκι

Η Βορειοηπειρωτική ιστοσελίδα Tachydromos με σημερινό άρθρο της κάνει λόγο για μια ειλημμένη απόφαση που αφορά την άρση της Ελληνικής Ιθαγένειας από τον δήμαρχο Χιμάρας Γ. Γκόρο, την οποία ο αρθρογράφος χαρακτηρίζει ακραία αλλά συνάμα και πράξη παραδειγματισμού. Μάλιστα κάνοντας αναφορά σε αξιόπιστες πηγές κάνει γνωστό πως ο Υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης έχει ήδη υπογράψει την σχετική απόφαση.

Τέτοια δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για υπογεγραμμένες αποφάσεις μόνο επικίνδυνα μπορούν να χαρακτηριστούν στην παρούσα φάση. Ακόμη και στην περίπτωση που τα σενάρια αυτά είναι πραγματικά, κάποιοι στην λαιμαργία τους για "δημοσιογραφικά λαυράκια" κάνουν δώρο την πληροφορία και την δυνατότητα αντίδρασης στους "θιγόμενους".

Όπως είχε πει ο αείμνηστος Κων/νος Καραμανλής:«Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται». Για ευνόητους λόγους κάποια πράγματα τα οποία γίνονται δεν λέγονται και εάν στον Tachydromo αυτό αδυνατούν να το κατανοήσουν, τότε ας εστιαστούν στον προεκλογικό τους αγώνα, όπως κάνουν μέχρι σήμερα, και να μην ασχολούνται με τα της Χιμάρας.

Καταδίκη του εγγονού του Ενβέρ Χότζα σε 13 χρόνια ...
ΔΕΕΕΜ«ΟΜΟΝΟΙΑ»: Καταψηφίστε τον ανθέλληνα Έντι Ράμ...
 
  1. Σχόλια (1)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι σας κάνει εντύπωση; Είναι οι ίδιοι που γράφανε πως όσοι δεν ψηφίσουν ΚΕΑΔ θα τους κόψουν τη σύνταξη ή ψηφίστε μας να πα΄ρετε σύνταξη.
Πάντως αυτό με την άρση ιθαγένεις είχε ακουστεί ξανά και πριν 6-7 χρόνια. Τότε με την απογραφή, όσοι δεν πάρουν μέρος στην απογαφή θα τουε αφειρεθεί η ιθαγένεια. Θυμάται κανείς την περίφημη απογραφή σήμερα;
Αν και έσεις αφήνετε υποόνοιες ότι η είδηση μπορεί να είναι και αληθείς, έκει που αναφέρει πως εξετάζονται διάφοροι δημογέροντες για συνεργασία με τον "έχθρο" δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο να το πιστέψω.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη