Αυλώνας: 30.000€ από την αλβανική αστυνομία για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον δράση της εκτέλεσης 23χρονου

Αυλώνας: 30.000€ από την αλβανική αστυνομία για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον δράση της εκτέλεσης 23χρονου

Η αστυνομία της Αυλώνας προσφέρει ανταμοιβή 30.000 ευρώ για όποιον παρέχει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της εκτέλεσης του Gëzim Sinomati από ελεύθερο σκοπευτή.

«Σχετικά με το συμβάν που σημειώθηκε στις 07.01.2024, στη γειτονιά «Hajro Çakërri», Αυλώνα, όπου σκοτώθηκε με πυροβόλο όπλο ο ημεδαπός G. S., 23 ετών, η ειδική ανακριτική ομάδα συνεχίζει τις εις βάθος ενέργειες και τους συνεχείς ελέγχους για έρευνα. και την τεκμηρίωση της. Στο πλαίσιο αυτό, η διεύθυνση της αστυνομίας Αυλώνα καλεί τους πολίτες να παράσχουν πληροφορίες για το συμβάν και προσφέρει ανταμοιβή 30.000 ευρώ για κάθε πολύτιμη πληροφορία που θα οδηγήσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η Τοπική Διεύθυνση της Αστυνομίας Αυλώνας θέτει στη διάθεση των πολιτών, τον αριθμό τηλεφώνου 0694173022, διασφαλίζοντας την πλήρη ανωνυμία κάθε καλούντος», ενημερώνει η αστυνομία.

Ο 23χρονος εκτελέστηκε το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου 2024 στη γειτονιά «Hajro Çakërri» κοντά στην Πολυκλινική της παραλιακής πόλης.

Πάνω από 20 άτομα συνοδεύονται αυτή τη στιγμή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία εντολή σύλληψης.

Η ανακριτική ομάδα μοιράστηκε λεπτομέρειες για το όπλο του εγκλήματος, που προέκυψαν από τη βαλλιστική εξέταση της σφαίρας που βρέθηκε στο σημείο και εκείνης στο σώμα του θύματος. Η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε με όπλο ελεύθερου σκοπευτή διαμετρήματος 7 mm και ακρίβειας έως 1.000 μέτρα.

Τα επίσημα επιβεβαιωμένα στοιχεία σχετίζονται με το εγκληματικό παρελθόν του Sokol Sinomati, του πατέρα του θύματος, και τη δραστηριότητά του μετά τη δεκαετία του 1997.

Όμως οι αρχές δεν αποκλείουν τη δολοφονία με κίνητρα τις πρόσφατες συγκρούσεις στο Βέλγιο για κλεμμένη ποσότητα κοκαΐνης, όπου δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν τους τελευταίους μήνες.

...

Αυλώνας: Μαφιόζικη δολοφονία 22χρονου από ελεύθερο σκοπευτή

Ένας νεαρός άνδρας σκοτώθηκε από πυροβολισμούς το απόγευμα της Κυριακής στην παραλιακή πόλη της Αυλώνας, στην Αλβανία. Λίγες είναι οι λεπτομέρειες για το συμβάν, αλλά όσα μαθαίνονται δίνουν την εντύπω...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου