Αυλώνας: Μαφιόζικη δολοφονία 22χρονου από ελεύθερο σκοπευτή

Αυλώνας: Μαφιόζικη δολοφονία 22χρονου από ελεύθερο σκοπευτή

Ένας νεαρός άνδρας σκοτώθηκε από πυροβολισμούς το απόγευμα της Κυριακής στην παραλιακή πόλη της Αυλώνας, στην Αλβανία. Λίγες είναι οι λεπτομέρειες για το συμβάν, αλλά όσα μαθαίνονται δίνουν την εντύπωση μιας καλά μελετημένης εκτέλεσης. Το θύμα είναι ο 22χρονος που ταυτοποιείται ως Gëzim Sinomataj.

Πυροβολήθηκε με όπλο υψηλής ακρίβειας (ελεύθερος σκοπευτής) μόλις βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του στη γειτονιά «Hajro Cakërri» γύρω στις 22:00. Πηγές από το σημείο ανέφεραν ότι εικάζεται ότι ο δράστης τον πυροβόλησε όχι πολύ μακριά από το διαμέρισμα και στη συνέχεια έφυγε πεζός. Στο σημείο μετέβη η αστυνομία, η οποία λέει ότι επιχειρεί να συλλάβει τον δράστη της δολοφονίας.

Η αστυνομία της Αυλώνας ανακοίνωσε ότι: «έχουν στηθεί σημεία ελέγχου στην είσοδο και την έξοδο της πόλης, καθώς και κατά μήκος των δρόμων που συνδέουν τις διοικητικές ενότητες, για να συλλάβουν τον/τους δράστη/ες.» - αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι δράστες φέρεται να εγκατέλειψαν το όχημα τύπου «BMW» στη γειτονιά «24 Μαιου» καίγοντας το.

Ο χώρος έχει περικυκλωθεί από ευρεία περίμετρο ασφαλείας και ο έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στις 4 Ιανουαρίου 2022 είχαν βάλει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του νεαρού. Από την έκρηξη εκείνη την ώρα δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς στο σταθμευμένο όχημα δεν υπήρχαν άτομα. Τότε το γεγονός θεωρήθηκε μήνυμα. Ένα χρόνο μετά φαίνεται πως οι δράστες δεν τον λυπήθηκαν αφαιρώντας του τη ζωή.

Ο Gëzim Sinomataj ήταν γνωστό όνομα για την αστυνομία. Το 2015 συνελήφθη από την αστυνομία στην Αυλώνα για οπλοφορία χωρίς άδεια, ενώ καταδικάστηκε στο Βέλγιο. Το θύμα είναι ο αδελφός του Sokol Sinomataj, πρώην μέλος της διαβόητης συμμορίας Gaxhai.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου