Ράμα: «Είμαστε πολύ κοντά να υλοποιήσουμε τη συμφωνία για τις συντάξεις των Αλβανών στην Ιταλία»

Ράμα: «Είμαστε πολύ κοντά να υλοποιήσουμε τη συμφωνία για τις συντάξεις των Αλβανών στην Ιταλία»

Ο επικεφαλής της αλβανικής κυβέρνησης Έντι Ράμα δήλωσε πως η συμφωνία με την Ιταλία για τις συντάξεις των μεταναστών σύντομα θα ολοκληρωθεί.

«Οι πολλοί Αλβανοί που εργάζονται και συνεισφέρουν στην Ιταλία θα σηκώσουν επιτέλους μια πρόποση για τη δόξα της Ιταλικής Δημοκρατίας», είπε ο Ράμα σε κοινή διάσκεψη από τη Ρώμη με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Ιταλίας Αντόνιο Ταγιάνι.

Ο Ράμα τόνισε ότι οι Αλβανοί μετανάστες «πρέπει να ευχαριστήσουν αυτήν την κυβέρνηση γιατί θα φέρει επιτέλους στο τέλος αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία».

«Υπάρχουν Αλβανοί που βρίσκονται στην Ιταλία εδώ και χρόνια συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ιταλικής οικονομίας και καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι η συμφωνία για τις συντάξεις έχει σχεδόν επιτευχθεί. Λάβαμε την επίσημη υπόσχεση από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι αυτό το σημείο δεν θα είναι άλλη μια αφετηρία, όπως συμβαίνει συχνά στη χώρα μας.

Οι πολλοί Αλβανοί που εργάζονται συνεισφέρουν στην Ιταλία θα σηκώσουν επιτέλους μια πρόποση για τη δόξα της Ιταλικής Δημοκρατίας και θα ευχαριστήσουν αυτήν την κυβέρνηση γιατί θα φέρει επιτέλους αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία εις πέρας, όχι μόνο από οικονομικής πλευράς αλλά και από κοινωνική άποψη, σεβασμό και αξιοπρέπεια της εργασίας των ανθρώπων», δήλωσε ο Ράμα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου