Μπελέρης για συνέντευξη Ράμα: «Συνεχίζει να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να ψεύδεται»

Μπελέρης για συνέντευξη Ράμα: «Συνεχίζει να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να ψεύδεται»

Ο πολιτικός κρατούμενος, δήμαρχος της Χιμάρας, Φρέντης Μπελέρης εξέδωσε δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωση σχετικά με την πρόσφατη συνέντευξη του του Πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Μεταξύ άλλων ο Φρέντης Μπελέρης, αναφέρει πως είναι προφανές πως ο Ράμα έχει ενοχληθεί από την στάση της Αθήνας και πως συνεχίζει να διαστρεβλώνει τα γεγονότα σχετικά με την υπόθεση σύλληψης και προφυλάκισης του.

Ακολουθεί η δήλωση:

«Η αυτόκλητη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα στην Καθημερινή, η τέταρτη δημόσια αναφορά του στην υπόθεσή μου τις τελευταίες 12 ημέρες όταν τις προηγούμενες 90 ημέρες από την σύλληψή μου τηρούσε σιγή ιχθύος, με οδηγεί σε τρία βασικά συμπεράσματα:

Πρώτον άρχισε να κατανοεί, αφού η Αθήνα τον υποχρέωσε να απουσιάζει από τη μεγάλη εικόνα των ηγετών των Δυτικών Βαλκανίων, τις συνέπειες των πράξεών του στην ενταξιακή πορεία αλλά και στην εν γένει διεθνή θέση της Αλβανίας. Ποτέ δεν είναι αργά.

Δεύτερον αποφάσισε να επιδείξει μεταμέλεια για τη δημόσια συκοφαντική και υβριστική επίθεση στο πρόσωπό μου πριν τις εκλογές. Όμως, τεχνηέντως και επιμελημένα για να αποσυνδέσει τη δίωξη από την επίθεση και για να δώσει το στίγμα του ηγέτη που αυτολογοκρίνεται. Εύχομαι να βρει το πολιτικό ανάστημα για να πει mea culpa, στο εγγύς μέλλον, αλλά να το εννοεί και να το αποδείξει έμπρακτα.

Τρίτον συνεχίζει να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να ψεύδεται. Εύχομαι να έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης και να το αντιληφθεί νωρίς, πριν οι συνέπειες για την Αλβανία, τον Δήμο Χιμάρας αλλά και εμένα προσωπικά να γίνουν μη αναστρέψιμες.
Ζήτησα από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ να φιλοξενήσει, την ερχόμενη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, ένα άρθρο μου με αφορμή την συνέντευξη του Έντι Ράμα.

Εις αύριο τα σπουδαία κύριε Ράμα».


Ράμα: «Ισως δεν πάμε σε νέες εκλογές προτού δικαστεί ο Μπελέρης»

Τον ισχυρισμό ότι ο ίδιος δεν είχε ανάμειξη στη δίωξη κατά του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, διατυπώνει στη συνέντευξή του ο Αλβανός πρωθυπουργός Την περασμένη Δευτέρα το πρωί ένα μήν...

Μαρινάκης για συνέντευξη Ράμα: «Περιμένουμε πράξεις»

Κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την συνέντευξη του Έν...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου