Επίθεση φιλίας από τον Ράμα με την πλατεία «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» στη Δερβιτσάνη

Επίθεση φιλίας από τον Ράμα με την πλατεία «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» στη Δερβιτσάνη

Ενώ η νέα έφεση του Φρέντη Μπελέρη για την άρση του μέτρου της προφυλάκισης που του έχει επιβληθεί και τον κρατά στη φυλακή για περισσότερο από 4 μήνες απορρίφθηκε σήμερα εκ νέου, ο Έντι Ράμα σε κυριακάτικη δημοσίευση του στο Facebook θέλησε να ασκήσει μια επίθεση φιλίας, επιδεικνύοντας με καμάρι την πλατεία που διαμορφώνεται στη Δερβιτσάνη, η οποία θα πάρει το όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Το γιαπί της Αστικής Αναγέννησης στην καρδιά της Δερβιτσάνης, του κέντρου του δήμου Δρόπολης, που θα φέρει το όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του πρώτου Έλληνα πρωθυπουργού που επισκέφτηκε τη μειονότητα μετά την πτώση του κομμουνισμού», γράφει στην ανάρτησή του ο Ράμα.

Μια τέτοια προσέγγιση μοιάζει ως η καλύτερη διπλωματική διέξοδος για να απελευθερωθεί από τα δεσμά της υπόθεσης Μπελέρη και για να αποδείξει έτσι ότι επιβεβαιώνει τα λόγια περί φιλίας και σεβασμού της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας με πράξεις ή ότι δεν συσχετίζεται σε καμία περίπτωση με την όπως χαρακτηρίζει «καυτή πατάτα» της αλβανικής δικαιοσύνης, αλλά συνεχίζει με ζήλο να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της ΕΕΜ. Κάτω όμως από το τραπέζι των πράξεων καλής θελήσεως, τι γίνεται;


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου