Αποστολή σχολικού και αθλητικού υλικού στο σχολείο Όμηρος Χιμάρας από την ΕΑΑΣ Ξάνθης

Αποστολή σχολικού και αθλητικού υλικού στο σχολείο Όμηρος Χιμάρας από την ΕΑΑΣ Ξάνθης

Το Παράρτημα Ξάνθης της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος «βρέθηκε» στο πλευρό των μαθητών του σχολείου Όμηρος Χιμάρας στέλνοντας τους σχολικό και αθλητικό υλικό. Βέβαια φέτος εξαιτίας των δύσκολων καταστάσεων λόγω COVID-19, τα μέλη της Ένωσης δεν κατάφεραν να επισκεφθούν την Χιμάρα αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να γίνει κανονικά η αποστολή της βοήθειας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΕΑΑΣ Ξάνθης:

Αν και φέτος το προσκυνηματικό ταξίδι μας στην Β. Ήπειρο που ήταν προγραμματισμένο από 24-28 Σεπτεμβρίου δεν πραγματοποιήθηκε λόγω COVID -19, εν τούτοις πραγματοποιήσαμε αποστολή σχολικών και αθλητικών ειδών στο 9χρονο Ελληνικό Σχολείο ΌΜΗΡΟΣ της Χειμάρρας, με χρηματική βοήθεια από την Ελληνική Ομογένεια του Τορόντο.

Ελπίζουμε του χρόνου τα πράγματα να είναι καλύτερα από πλευράς πανδημίας ώστε να μπορέσουν να συνεχιστούν απρόσκοπτα τα προσκυνηματικά μας ταξίδια στους χώρους θυσίας των προγόνων μας, στα πεδία των μαχών με τους ηρωικούς άταφους νεκρούς αλλά και οι συναντήσεις μας με την Ελληνική Ομογένεια της Βορείου Ηπείρου, που προσπαθεί να διατηρήσει τα ήθη, τα έθιμα, την Ορθοδοξία, τις εθνικές παραδόσεις αλλά προπαντός την Ελληνική γλώσσα μέσα από αντίξοες συνθήκες και διώξεις του επίσημου και ανεπίσημου αλβανικού κράτους

ΕΑΑΣ Ξάνθης
Ο αγώνας της Ομόνοιας για τα δίκαια της ΕΕΜ και το...
Επίσκεψη Δένδια στην Αλβανία για ΑΟΖ και συναντήσε...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click