Ξεκληρίστηκε μια ολόκληρη οικογένεια μεταναστών στην εθνική οδό Φιέρι - Αυλώνας

Ξεκληρίστηκε μια ολόκληρη οικογένεια μεταναστών στην εθνική οδό Φιέρι - Αυλώνας

Θρήνος έχει προκληθεί στην Αλβανία για το χθεσινό χαμό σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, κυριολεκτικά μιας ολόκληρης οικογένειας, η οποία επέστρεφε από την Ελλάδα στην Αλβανία για τις θερινές της διακοπές.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι νέων μεταναστών και όπως φαίνεται από το επώνυμο του άτυχου πατέρα και οδηγού Ε. Γκούση, (πιθανόν να πρόκειται για άνθρωπο βλάχικης καταγωγής), ο οποίος μαζί με την σύζυγό του και τις κόρες τους Αναστασία και Εύα, χτυπήθηκαν στην εθνική οδό Φιέρι – Αυλώνας, από διερχόμενο όχημα το οποίο έτρεχε με πολύ υψηλή ταχύτητα.

Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης και τα τέσσερα μέλη της οικογενείας Γκούση, βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ οι τέσσερεις νεαροί του αυτοκινήτου που προσέκρουσε επάνω τους τραυματίστηκαν, ενώ ο οδηγός έχει συλληφθεί από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια διέμενε εδώ και δύο χρόνια στην Ελλάδα και ταξίδευε προς την Αυλώνα για τα περάσει λίγες μέρες διακοπών.

Όπως επισημαίνουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, υπαίτιος αυτής της τραγωδίας, δεν είναι μόνο οδηγός του διερχόμενου οχήματος, αλλά και η αλβανική πολιτεία που επιτρέπει σε κάποιους «μάγκες» της ασφάλτου, να εγκληματούν, μόνο και μόνο γιατί θέλουν να κάνουν το «κομμάτι» τους.

Λίγες ώρες μετά το δυστύχημα πολίτες διοργάνωσαν συμβολική διαμαρτυρία στα Τίρανα, ζητώντας από την πολιτεία να προλαμβάνει τέτοια περιστατικά, αλλά και να τα αποτρέπει.

Επίσης μήνυμα συμπαράστασης στους συγγενείς των θυμάτων, εξέφρασε δημοσίως και ο Αλβανός ΠτΔ Ιλίρ Μέτα, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ταυτόχρονα ζητά πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τις αρμόδιες αρχές.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου