Μήνυμα Ράμα στα κινητά των πολιτών παραβιάζοντας ξανά τα προσωπικά δεδομένα

Μήνυμα Ράμα στα κινητά των πολιτών παραβιάζοντας ξανά τα προσωπικά δεδομένα

Πάρα το προεκλογικό σκάνδαλο της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων των πολιτών της Αλβανίας, ο Ράμα φαίνεται πως συνεχίζει απτόητος την "μοντέρνα" του πολιτική.

Αυτή τη φορά θέλησε να ευχαριστήσει τους πολίτες που τον ψήφισαν, στέλνοντάς τους ευχαριστήριο μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Ενώ κάποιοι πολίτες αναφέρουν πως τους έχουν σταλεί και ηχητικό μήνυμα με τη φωνή του.

Πολλοί πολίτες της χώρας έχουν λάβει ένα μήνυμα στο WhatsApp ή και σε άλλες εφαρμογές επικοινωνίας από τον αριθμό 0697048901, ενώ η συγκεκριμένη επαφή που εμφανίζεται ως αποστολέας του μηνύματος, δείχνει το πρόσωπο του Έντι Ράμα.

"Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ψήφο σας και απεριόριστο σεβασμό ακόμη και αν δεν με ψηφίσατε! Θέλω να είμαι ο άξιος πρωθυπουργός όλων σας, ανεξάρτητα από πεποιθήσεις και επαρχίες, να κάνω ό, τι μπορώ για να κάνω την Αλβανία το μέλλον μας μαζί Σας! Αγκαλιές για οικογενειακή υγεία και ευτυχία. Έντι Ράμα," γράφει το μήνυμα.

Ακόμα και στην αρχή της πανδημίας, ο Έντι Ράμα παρενέβη βάναυσα στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών, στέλνοντάς του μηνύματα ως άλλος επιδημιολόγος.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου