Ελεύθερη αφέθηκε αξιωματικός που διέρρευσε πληροφορίες της Interpol σε Αλβανούς εγκληματίες

Ελεύθερη αφέθηκε αξιωματικός που διέρρευσε πληροφορίες της Interpol σε Αλβανούς εγκληματίες

Στο Ειδικό Δικαστήριο (GJKKO) απευθύνθηκε η Ειδική Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (SPAK) με το αίτημα φυλάκισης για την αξιωματικό Jonida Babameto που εμφανίστηκε στη δικογραφία του SPAK από τις υποκλοπές της εφαρμογής «SKY».

Η Babameto εμφανίστηκε στα μηνύματα της εφαρμογής «SKY» επικοινωνώντας με τον αρχηγό συμμορίας Dedan Gjoni, στον οποίο έστελνε πληροφορίες από το σύστημα της Ιντερπόλ. Πιστεύεται ότι ο Babameto έστελνε στον Gjoni πληροφορίες για τους αδερφούς Nela, τους οποίους σχεδίαζε να σκοτώσει αυτή η ομάδα.

Η εισαγγελία διέταξε την Babameto να μην εγκαταλείψει τη χώρα και κοκκίνισε επιπλέον και το διαβατήριο της. Επίσης, υποχρεούται να παρουσιάζεται στις δομές δικαιοσύνης μια φορά τον μήνα μέχρι την τελεσίδικη απόφαση.

...

Σύλληψη αξιωματικού της Interpol Τιράνων για διαβίβαση πληροφοριών σε εγκληματική ομάδα - 56 αστυνομικοί στο κόσκινο του SPAK

Νέες λεπτομέρειες από την πρόσφατη επιχείρηση του SPAK έρχονται στο φως, όπου χθες ο πρώην αστυνομικός διευθυντής των Τιράνων Ερζέν Μπρετσάνι και ο αρχηγός εγκλημάτων του αστυνομικού τμήματο...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου