Δρόπολη: Ζευγάρι ηλικιωμένων δολοφονήθηκε άγρια στην κατοικία τους

Δρόπολη: Ζευγάρι ηλικιωμένων δολοφονήθηκε άγρια στην κατοικία τους

Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκαν νεκροί σήμερα το πρωί στο σπίτι τους στο χωριό Βόδριστα του μειονοτικού δήμου Δρόπολης. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, που επιβεβαίωσε και η αστυνομία, οι ηλικιωμένοι έφεραν μώλωπες στο σώμα τους, κάτι που μαρτυρά πως οι δύο άτυχοι ηλικιωμένοι έπεσαν θύματα άγριας επίθεσης.

Στο σημείο μετέβη η αστυνομία Αργυροκάστρου για να συλλέξει στοιχεία τα οποία μπορεί να βοηθήσουν στην εξιχνίαση αυτού του μακάβριου εγκλήματος. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο απόπειρας ληστείας εις βάρος των ηλικιωμένων, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί από τους ειδικούς της ανακριτικής ομάδας, καθώς στο σημείο δεν βρέθηκαν σπασμένες πόρτες ή παράθυρα ή άλλα εμφανή ίχνη διάρρηξης.

«Γύρω στις 08:00, 84χρονος και 88χρονη πολίτες (ανδρόγυνο) βρέθηκαν νεκροί από γείτονές τους στο σπίτι τους στο χωριό Βόδριστα. Από την προκαταρκτική εξέταση των σορών 2, εντοπίστηκαν σημάδια βίας, που φέρονται να προκλήθηκαν από σκληρά αντικείμενα.» ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Τα περισσότερα χωριά του δήμου Δρόπολης μετρούν ελάχιστους μόνιμους κατοίκους, στην πλειοψηφία τους ηλικιωμένους, και πολλά σπίτια παραμένουν άδεια καθώς οι ιδιοκτήτες ζουν στο εξωτερικό. Όλα αυτά έχουν συντελέσει τα χωριά αυτά να βρίσκονται διαρκώς στο στόχαστρο κακοποιών στοιχείων. Δυστυχώς η αστυνόμευση παραμένει ελλιπής παρά τις διαρκείς εκκλήσεις των κατοίκων που φοβούνται για την ασφάλεια τους.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου