53χρονος Αλβανός δολοφονήθηκε με 9 σφαίρες στο Εκουαδόρ

53χρονος Αλβανός δολοφονήθηκε με 9 σφαίρες στο Εκουαδόρ

Ένας Αλβανός δολοφονήθηκε σήμερα στο Γκουαγιακίλ του Εκουαδόρ. Το βράδυ αυτής της Πέμπτης, 9 Νοεμβρίου, ο Arjanit Rizaj πυροβολήθηκε ενώ βρισκόταν στο όχημά του, το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στα επείγοντα του νοσοκομείου Luis Vernaza, στο κέντρο της πόλης Guyaquil.

Το θύμα, 53 ετών, πυροβολήθηκε τουλάχιστον 9 φορές από πυροβόλο όπλο διαμετρήματος 9 χιλιοστών. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 20:30.

Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, ο Αλβανός περίμενε τη σύζυγό του, η οποία βρισκόταν στο νοσοκομείο, επισκεπτόμενη τον πατέρα της.

Οι δράστες έφτασαν με μοτοσικλέτα και αφού διέπραξαν το φόνο έφυγαν με το ίδιο όχημα με το οποίο έφτασαν.

Οι πολίτες που παρατήρησαν το τραγικό συμβάν έφυγαν τρομαγμένοι, άλλοι πλησίασαν το θύμα και προσπάθησαν να το βοηθήσουν, τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο όταν πέθανε μετά από λίγα λεπτά.

Η σύζυγος του εκλιπόντος είπε στους ανακριτές ότι ο άντρας της δεν εργαζόταν, καθώς δεν ήταν νόμιμος στη χώρα και ότι λάμβανε χρήματα από την Αλβανία ή από έναν αδελφό που διαμένει στον Καναδά.

Το γεγονός αυτό συνέβη την ίδια μέρα που συνελήφθη ο Dritan Rexhepi στην Τουρκία, η είδηση της σύλληψής του διαδόθηκε στις 10 Νοεμβρίου.

Ο Ρετζέπι καταζητήθηκε από την Αλβανία και την Ιταλία. Επιπλέον, έφυγε από το Εκουαδόρ, όπου έπρεπε να εμφανίζεται περιοδικά στο πλαίσιο των μέτρων προαπελευθέρωσης για καταδίκη για εμπορία ναρκωτικών, στην οποία εξέτισε τα επτά από τα τρία χρόνια της ποινής του.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου