«Να εδώ με τα χαρτιά μου»: Κοσοβάρος τρολάρει τη γυναίκα που παντρεύτηκε για... την ιθαγένεια (ΒΙΝΤΕΟ)

«Να εδώ με τα χαρτιά μου»: Κοσοβάρος τρολάρει τη γυναίκα που παντρεύτηκε για... την ιθαγένεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα πρόσφατο βίντεο σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης έρχεται να φωτίσει μια ανησυχητική πραγματικότητα: άνδρες από την Αλβανία παντρεύονται γυναίκες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι μόνο, με μοναδικό σκοπό την απόκτηση άδειας διαμονής και ιθαγένειας.

Στο βίντεο, ένας άνδρας από το Κόσοβο μιλάει στα αλβανικά, απευθυνόμενος στο κοινό, ενώ η σύζυγός του, καθισμένη δίπλα του, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Η αδιαφορία του για την άγνοια της γυναίκας και η ειρωνεία με την οποία μιλά για την "εκμετάλλευση" του γάμου τους, εγείρουν ερωτήματα για την ηθική και την αξιοπρέπεια, καθώς λέει: «Να εδώ με τα χαρτιά μου», περηφανευόμενος θα έλεγε κανείς ότι παντρεύτηκε για τα χαρτιά.

Στο βίντεο δείχνει και τα παιδιά της συζύγου, τα οποία διευκρινίζει πως δεν είναι δικά του, ενω τρολάρει τη γυναίκα του ρωτώντας την στα αλβανικά πώς είναι. Παρουσιάζει την σύζυγό του ως το "μέσο" που χρησιμοποίησε για να επιτύχει τους στόχους του. Δείχνει την οικογένειά του, όχι ως μια ζεστή και δεμένη οντότητα, αλλά ως ένα "εργαλείο" που χρησίμευσε στην υλοποίηση του σχεδίου του.

Η ειρωνεία και η δηκτικότητα με την οποία μιλά ο άνδρας, σε συνδυασμό με την θλιβερή πραγματικότητα που αποκαλύπτει, δημιουργούν ένα αίσθημα αμηχανίας και προβληματισμού.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε και:

...

Αλβανοί γκάνγκστερ στην Αγγλία εκμεταλλεύονται εγκύους για να εξασφαλίσουν άδειες παραμονής

Αλβανοί γκάνγκστερ στην Αγγλία στοχεύουν μέλλουσες μητέρες που είναι πρόθυμες να τις εγγράψουν ως γονείς των αγέννητων παιδιών τους. Την έρευνα αυτή έκανε η «The Sun». Σε ορισμένες διαφημίσεις TikTok,...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου