Κτίριο 2592 τμ και 97 αυτοκίνητα κατασχέθηκαν από Αλβανό επιχειρηματία

Κτίριο 2592 τμ και 97 αυτοκίνητα κατασχέθηκαν από Αλβανό επιχειρηματία

Η Εισαγγελία Σκόδρας έβαλε φρένο σε μια ύποπτη επιχειρηματική δραστηριότητα, θέτοντας υπό κατάσχεση την εταιρεία "B.M" shpk μαζί με τα περιουσιακά στοιχεία των ιδιοκτητών της. Η εταιρεία, που διαθέτει εγκατάσταση 2592 τμ, 97 οχήματα και σημαντικό χρηματικό ποσό, κατηγορείται για οικονομική απάτη και ξέπλυμα χρήματος.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι Ago Imer Gjolaj και Sonjela Gjolaj, ιδιοκτήτες της "B.M" shpk, φέρονται να κατασκεύασαν παράνομα ένα κτίριο "Κοινωνικό-Οικονομικό" τμ στο Koplik το 2014.

Αφού απέκτησαν άδεια νομιμοποίησης το 2016, η οικονομική πραγματογνωμοσύνη έδειξε ότι το κόστος κατασκευής ξεπέρασε κατά πολύ τις οικονομικές δυνατότητες του ζευγαριού.

Επιπλέον, η εταιρεία "B.M" shpk, παρά τα αυξανόμενα κέρδη της, δεν διένειμε ποτέ τα κέρδη στους μετόχους, υποδηλώνοντας ότι τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για την χρηματοδότηση της παράνομης κατασκευής.

Η Εισαγγελία, θεωρώντας ότι τα περιουσιακά στοιχεία των Gjolaj προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες, πιθανότατα του Ago Gjolaj, και διαβλέποντας κίνδυνο αλλοτρίωσής τους, προσέφυγε στο δικαστήριο και πέτυχε την κατάσχεσή τους στις 16 Απριλίου 2024.

Η "B.M" shpk αρνείται τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας την κατάσχεση "μιντιακή επίθεση".

Σχετικά άρθρα


Σχόλια 2

Προκοπης 22/04/2024 13:59

Πολύ καλή άριστη Ενημέρωση αριστα

Πολύ καλή άριστη Ενημέρωση αριστα
Trader 23/04/2024 18:21

Μπουμπούκια όλοι τους

Μπουμπούκια όλοι τους

Προσθήκη σχολίου