Μπερίσα: «McGonical και Ράμα συνένοχοι - Και οι δύο πρέπει να πάνε στη φυλακή»

Μπερίσα: «McGonical και Ράμα συνένοχοι - Και οι δύο πρέπει να πάνε στη φυλακή»

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα αντέδρασε σχετικά με το γεγονός ότι ο πρώην ανώτερος πράκτορας του FBI, Τσαρλς ΜακΓκόνιγκαλ, παραδέχτηκε την ενοχή του για τον φάκελο διαφθοράς με ανώτερους Αλβανούς αξιωματούχους.

Με αντάλλαγμα μείωση της ποινής δέχθηκε τα πάντα από τον αλβανικό φάκελο. Σύμφωνα με τον Μπερίσα ο Έντι Ράμα και ο Τσαρλς ΜακΓκόνιγκαλ είναι συνεργοί και τον Φεβρουάριο θα πρέπει καταλήξουν και οι δύο στη φυλακή.

«Συνένοχοι! Μοιράζονται τη μοίρα, το αξίζουν!

Τον Φεβρουάριο και οι δύο στη φυλακή.

Αγαπητοί φίλοι, χθες ο McGonigal αποδέχτηκε όλες τις ποινικές διώξεις για τα ποινικά αδικήματα που διαπράχθηκαν σε άμεση συνεργασία με τους Edi Rama, Dorian Ducka και Agron Neza στην Αλβανία.

Τον Φεβρουάριο, εάν η δικαστής αποδεχτεί τη συμφωνία, θα του επιβληθεί ποινή φυλάκισης έως και 5 ετών. Όσο για τους Έντι Ράμα, Ντούκα και Νέζα, σύμφωνα με Αμερικανούς δικηγόρους, δεν θα υπάρξει συμφωνία, αλλά οι ποινές θα κυμαίνονται από 7 έως 15 χρόνια! Γι' αυτό η αίθουσα του KS φάνηκε στον Έντι Ράμα σαν δακτύλιος της κολάσεως!», δήλωσε ο Μπερίσα σε ανάρτηση του στο Facebook.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου