Μπερίσα: Ο Γκόρος θύμα της Olta Xhaçka

Μπερίσα: Ο Γκόρος θύμα της Olta Xhaçka

Ο αρχηγός της αλβανικής αντιπολίτευσης, Σαλί Μπερίσα, αναφέρθηκε στη σύλληψη του εν ενεργεία δημάρχου Χιμάρας, Γκέργκι Γκόρο Γκόρο, αποκαλώντας τον θύμα της πρώην υπουργού Olta Xhaçka.

Ο Μπερίσα τόνισε επίσης ότι «λόγω των στάσεων του, ο Ράμα έχει σηκώσει ένα δυσμενές κύμα για τους μετανάστες στην Ελλάδα».

«Σήμερα ο Έντι Ράμα διέταξε τη φυλάκιση του Γκέργκι Γκόρο.

Σας το λέω, δεν υπάρχει "αναγέννηση" που να μην κλέβει, αλλά ο Γκόρο είναι θύμα της Olta Xhaçka, γιατί ο Γκόρο δεν έκανε τίποτα άλλο από το να κατοχυρώσει την πλαστογραφημένη γη του στρατηγικού επενδυτή, του συζύγου της Olta Xhaçka.

Ο Έντι Ράμα κρατά την Όλτα στη βουλή.

Όπως είναι φυσικό, είναι μέτοχος στη στρατηγική επένδυση του συζύγου της και της ίδιας.

Και για αυτό μας πείθει συλλαμβάνοντας την Γκόρο επειδή κατέγραψε τα ακίνητά της.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες!

Ο Έντι Ράμα χρησιμοποιεί τη δικαιοσύνη εξ ολοκλήρου για τα προσωπικά του συμφέροντα, καταστρέφει τις σχέσεις με μια γειτονική χώρα στην οποία ζουν περίπου 1 εκατομμύριο Αλβανοί, που έχουν χτίσει τη ζωή και τα όνειρά τους.

Τώρα, λόγω των απάνθρωπων, αντισυνταγματικών, αντιευρωπαϊκών στάσεων του, σηκώνει δυσμενές κύμα για τους μετανάστες μας.

Φίλοι μου!

Για άλλη μια φορά, σας τονίζω, το θέμα Μπελέρη είναι πρώτα απ' όλα θέμα των Αλβανών, γιατί εδώ δεν γίνονται σεβαστές οι οικουμενικές αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Γιατί εδώ γίνεται σεβαστό το τεκμήριο της αθωότητας.

Γιατί εδώ γίνεται σεβαστή η χειραγώγηση των γεγονότων, γιατί εδώ τιμωρείται μόνο για να συγκαλύψει τα τερατώδη και μαφιόζικα εγκλήματα που διέπραξε ο Έντι Ράμα και η φατρία του στα εδάφη των Χιμαριωτών, πουλώντας τα κτήματα παραθαλάσσια». - είπε ο Μπερίσα.

...

SPAK: Ο Γκόρος κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας - Η επίσημη ανακοίνωση

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε το SPAK σχετικά με τη σύλληψη του διορισμένου δημάρχου Χιμάρας, Γιώργο Γκόρο. Η Ειδική Εισαγγελία ανακοινώνει ότι ο Γκόρο, με την ιδιότητα του δημάρχου, σε συνεργασία με τον...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου