Κοκαΐνη αξίας 3 εκατ. ευρώ βρέθηκε σε σπίτι Αλβανών στην Ιταλία

Κοκαΐνη αξίας 3 εκατ. ευρώ βρέθηκε σε σπίτι Αλβανών στην Ιταλία

Στο πλαίσιο έρευνας των αρχών της Μπολόνια, για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή, η ομάδα καταπολέμησης ναρκωτικών εντόπισε έναν 29χρονο Αλβανό, ο οποίος συναντήθηκε με έναν 28χρονου συμπατριώτη του, που αντάλλαξε ένα φάκελο μέσα στο αυτοκίνητο.

Αυτό ήταν αρκετό για τις αρχές που επενέβησαν και συνέλαβαν τους δύο πολίτες, όπου στη συνέχεια πραγματοποίησαν σωματικούς ελέγχους στο διαμέρισμα του 28χρονου, στον οποίο βρήκαν περίπου 5 κιλά κοκαΐνης. Στη συνέχεια, οι καραμπινιέροι πραγματοποίησαν σωματικό έλεγχο στο διαμέρισμα του 29χρονου, στον οποίο βρήκαν περίπου 24 κιλά κοκαΐνης και περίπου 439 κιλά χασίς. Η υπολογιζόμενη αγοραία αξία αυτής της ποσότητας ναρκωτικών από τις αρχές ήταν περίπου 3 εκατ. ευρώ.

Στο σπίτι του βρέθηκαν επίσης 11.000 ευρώ μετρητά, ένα πιστόλι και ένα κλειδί διαμερίσματος. Με προηγούμενες πληροφορίες της αστυνομίας, κατάφεραν να βρουν το αντίστοιχο διαμέρισμα των κλειδιών που βρέθηκαν, όπου στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει σε άλλους Αλβανούς βρέθηκαν άλλες 50 χιλιάδες ευρώ μετρητά.

Συνελήφθησαν και στάλθηκαν στη φυλακή της Μπολόνια. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, πάνω από δύο Αλβανοί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και πυροβόλων όπλων. Βρίσκονται υπό κράτηση όπου θα περιμένουν την ποινή από το δικαστήριο.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου