10000 δολάρια ένα δείπνο Ράμα - McGonical

10000 δολάρια ένα δείπνο Ράμα - McGonical

Συγκλονιστικά στοιχεία για τις συναντήσεις του Τσαρλς ΜακΓκόνιγκαλ με τον Αλβανό πρωθυπουργό αποκάλυψε η Άλισον Γκεριέρο, πρώην σύντροφος του κατασκόπου του FBI.

Η Άλισον είπε ότι στο email που έστειλε στο FBI δεν χρησιμοποίησε τον όρο προδότης. «Τους είπα να δουν τη δουλειά που έκανε στην Αλβανία», είπε.

«Νόμιζα ότι αρχίζει και τελειώνει με την Αλβανία. Δεν ήξερα ότι εμπλέκονταν τα υπόλοιπα Βαλκάνια, δεν ήξερα βέβαια ότι μπορούσαν να εμπλακούν και οι Ρώσοι».

«Με εμπιστεύτηκαν. Στα τέλη Νοεμβρίου 2021, μου χτύπησαν την πόρτα. Με ρώτησαν πόσο συχνά ο Τσάρλι είχε πάει στην Αλβανία, πόσες φορές είχε συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, όταν ήταν εδώ στη συνέλευση του ΟΗΕ. Ο Τσάρλι μου είπε, ότι πήγε τον πρωθυπουργό Ράμα στο εστιατόριο St. George και ότι το δείπνο κόστισε 10 χιλιάδες δολάρια».

Ερωτηθείς εάν εμπλέκονται άλλοι παράγοντες και εάν το FBI θα διερευνήσει πλήρως αυτό το σκάνδαλο, η Γκεριέρο είπε ότι σίγουρα υπάρχουν και άλλοι, προσθέτοντας ότι το FBI θα προχωρήσει μέχρι το τέλος γιατί «θέλουν να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία».

«Πιστεύω ότι είναι προδότης, νομίζω ότι θα αυξηθούν οι κατηγορίες εναντίον του».

«Είμαι σχεδόν βέβαιη ότι θα υπάρξουν πρόσθετες επιβαρύνσεις, ειδικά με φορολογική απάτη. Έτσι έπιασαν τον Αλ Καπόνε», είπε ο Γκεριέρο.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου