Δέκα χιλιάδες λίρες δίνει η βρετανική αστυνομία για τον εντοπισμό δύο Αλβανών δολοφόνων

Δέκα χιλιάδες λίρες δίνει η βρετανική αστυνομία για τον εντοπισμό δύο Αλβανών δολοφόνων

Η αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου διέθεσε αμοιβή έως και 10.000 λιρών για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη δύο Αλβανών που καταζητούνται για τη δολοφονία του Tomasz Waga στις 28 Ιανουαρίου 2021.

Οι δύο Αλβανοί πολίτες που εξακολουθούν να αναζητούνται είναι ο 29χρονος Artan Palluci, κάτοικος Cathays, Cardiff και ο 22χρονος Elidon Elezi, κάτοικος East Finchley, Λονδίνο.

Η αστυνομία απευθύνει έκκληση στην αλβανική κοινότητα της Μεγάλης Βρετανίας και του εξωτερικού να τους βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο νεαρών. Προσφέρεται ανταμοιβή έως και 10.000 λιρών σε όποιον παρέχει ακριβείς πληροφορίες που οδηγούν στη σύλληψή τους. Ο ντετέκτιβ επιθεωρητής Stuart Wales, από την αστυνομία της Νότιας Ουαλίας, είπε:

Τα διεθνή σύνορα δεν αποτελούν εμπόδιο για την καταδίωξη υπόπτων για φόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε εξαιρετικούς δεσμούς με συναδέλφους σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Αλβανίας. Θα απευθύνω έκκληση στους Palluci και Elezi ότι είναι προς το συμφέρον τους να παρουσιαστούν οικειοθελώς και να ομολογήσουν τι συνέβη τον Ιανουάριο του 2021.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου