Συνεργάτες ναρκομαφίας ελέγχουν την αστυνομία στο Ελμπασάν

Συνεργάτες ναρκομαφίας ελέγχουν την αστυνομία στο Ελμπασάν

Ρεπορτάζ αποκαλύπτει ανησυχητικά στοιχεία για διαφθορά, διαπλοκή και εγκληματική δραστηριότητα σε σχέση με δημόσιους διαγωνισμούς και την Αστυνομία του Ελμπασάν.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο επιχειρηματίας Nazif Bajrami, ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών. Η Αστυνομία του Ελμπασάν τον ερευνούσε, ενώ παράλληλα η εταιρεία του Bajrami N., sh.p.k., κέρδισε διαγωνισμό για την ανακατασκευή αστυνομικών κτιρίων.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας του Ελμπασάν εκφράζουν ανησυχία για πιθανή διαφθορά και εγκληματική δραστηριότητα. Υποψιάζονται ότι η νίκη της εταιρείας Bajrami N., sh.p.k. στον διαγωνισμό δεν ήταν νόμιμη.

Η εταιρεία Bajrami N., sh.p.k. έχει κερδίσει δεκάδες δημόσιους διαγωνισμούς, με αμφιβολίες για διαφάνεια. Υπάρχουν καταγγελίες για μη δίκαιες διαδικασίες και αποκλεισμό ανταγωνιστών.

Συνεργάτης του Nazif Bajrami φέρεται να εμπλέκεται σε άλλο αμφιλεγόμενο διαγωνισμό. Ο Bujar Shega, φερόμενος συνεργάτης του Bajrami, κατηγορείται για απειλές και παρέμβαση σε διαδικασία ανάθεσης έργου.

Η βελγική δικαιοσύνη ζήτησε από την Αστυνομία του Ελμπασάν να εντείνει την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος. Η υπόθεση εγείρει ερωτήματα για την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας

Υπάρχουν καθυστερήσεις στην ανακατασκευή των αστυνομικών κτιρίων. Ο επιβλέπων των εργασιών καταγγέλλει απρόβλεπτα προβλήματα και έλλειψη υλικών.

Οικονομικοί εμπειρογνώμονες και ειδικοί σε θέματα ασφαλείας ασκούν κριτική στην Αστυνομία. Θεωρούν ότι έπρεπε να αποφύγει την ανάθεση του διαγωνισμού στην εταιρεία Bajrami N., sh.p.k., δεδομένης της έρευνας για τον Nazif Bajrami.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου