Βορειοηπειρώτης σκότωσε την σύζυγό του στο Κουκάκι

Βορειοηπειρώτης σκότωσε την σύζυγό του στο Κουκάκι

Νεκρή από τα χέρια του συζύγου της έπεσε η 46χρονη Κ.Π. στο Κουκάκι τα ξημερώματα της Παρασκευής .

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ζευγάρι Βορειοηπειρωτών, o 53χρονος δράστης Ζ.Π έχει καταγωγή από την Άνω Λεσινίτσα και η άτυχη 46χρονη από το χωριό Μάλτσανη. Τα τελευταία 2 χρόνια το ζευγάρι βρίσκονταν σε διάσταση και είχαν αρκετά προβλήματα μεταξύ τους.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, ο φερόμενος ως δράστης μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα, στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Ματρόζου και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο 53χρονος μετά τη δολοφονία της συζύγου του κάλεσε τον γιο του στο τηλέφωνο λέγοντας «Τσακώθηκα με τη μητέρα σου. Πήγαινε σπίτι να δεις…». Έπειτα πήρε το αυτοκίνητο του και καθώς κινούνταν στη λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου στο ύψος της παραλίας Θυμάρι έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βράχια.

Ο 24χρονος γιος εντόπισε την νεκρή μητέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο ο δράστης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι :

«Με την Κατερίνα τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Επέστρεψα σπίτι χωρίς να ξενοικιάσω το άλλο. Όμως όλα πήγαν στραβά. Είχα βγει νωρίτερα έξω, ήπια και επέστρεψα στο σπίτι. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα» αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 55χρονου μάγειρα στους αστυνομικούς, τη στιγμή που τον οδηγούσαν στο νοσοκομείο.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου