Συμβολή των ΗΠΑ στην Αλβανική Αστυνομία για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της διαφθοράς

Συμβολή των ΗΠΑ στην Αλβανική Αστυνομία για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της διαφθοράς

Μέσω της συνεργασίας Αλβανίας και ΗΠΑ, θα υπάρξει επιτυχία στην καταπολέμηση του εγκλήματος και της διαφθοράς στη χώρα, σύμφωνα με τον νέο διοικητή της Αλβανικής Αστυνομίας Gledis Nano, μετά την χθεσινή συνάντησή του με την πρέσβη των ΗΠΑ Yuri Kim.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο Nano είπε ότι δεν είναι δυνατό να καταπολεμήσει μόνος του αυτά τα ζητήματα, αλλά με τη βοήθεια των ΗΠΑ, θα υπάρξει περισσότερη ασφάλεια και τάξη στη χώρα.

«Εκτιμώ ιδιαίτερα αυτή τη συνεργασία και την υποστήριξη, και είπα στην κ. Πρέσβη ότι η Κρατική Αστυνομία θα αποδώσει στα υψηλότερα επίπεδα για την καταπολέμηση του εγκλήματος και της διαφθοράς. Ζήτησα και υποστήριξη. Αυτός είναι ένας πόλεμος που δεν μπορεί ποτέ να γίνει μόνος», είπε.

Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Nano και της Yuri Kim από τότε που ο πρώτος ορίστηκε ως ο νέα διοικητής της Αλβανικής Αστυνομίας

Από πλευράς της η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αλβανία, Yuri kim δήλωσε ότι η Αμερική θα συνεχίσει να παρέχει εξοπλισμό, εκπαίδευση και οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη ώστε η κρατική αστυνομία να μπορεί να καταδιώκει εγκληματίες και να προστατεύει τους πολίτες, κάτι που είναι απαραίτητο για την επιβολή του νόμου να είναι απαλλαγμένη από εξωτερικές επιρροές.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου