Η Ολλανδία υποστηρίζει πλήρως την ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας

Η Ολλανδία υποστηρίζει πλήρως την ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας

Η Ολλανδία θα συνεχίσει να υποστηρίζει την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της Αλβανίας. Ο Πρόεδρος του αλβανικού Κοινοβουλίου, Γκραμόζ Ρούτσι στη συνάντηση με την Πρέσβη της Ολλανδίας, Guusje Korthals Altes, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του Αλβανικού Κοινοβουλίου για την ενθαρρυντική θέση του Ολλανδικού Κοινοβουλίου στην διεξαγωγή της Πρώτης Διακυβερνητικής Διάσκεψης με την Αλβανία, καθώς και για την αύξηση των ολλανδικών επενδύσεων στην Αλβανία.

«Οι πολύ καλές διμερείς σχέσεις αντικατοπτρίζονται επίσης στην αύξηση της οικονομικής συνεργασίας. Για Τρίτη συνεχή χρονιά, οι Κάτω Χώρες είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής στην Αλβανία και είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η συνεργασία θα επεκταθεί και θα ενισχυθεί», τόνισε ο Πρόεδρος Ρούτσι.

Από την πλευρά της, η Ολλανδή Πρέσβης τόνισε ότι οι Κάτω Χώρες θα συνεχίσουν να στηρίζουν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της Αλβανίας, την εδραίωση των ευρωπαϊκών αξιών στη χώρα μας, τη διοργάνωση της Πρώτης Διακυβερνητικής Διάσκεψης με την Αλβανία το συντομότερο δυνατό και την αύξηση των ολλανδικών επενδύσεων σε Αλβανία.

Το τελευταίο διάστημα η Ολλανδία έχει αλλάξει στάση 180 μοιρών απέναντι στην Αλβανία, ενώ ταυτόχρονα αναμένει τη εκπληρώσει 6 βασικούς όρους, ούτως ώστε να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μεταξύ αυτών και ο πλήρης σεβασμός των δικαιωμάτων της Ελληνικής μειονότητας. Αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα. 

Αναγνώριση για το Κόσοβο – απαξίωση για την Βόρειο...
Οι «τσάμηδες» σε προκλητική τροχιά
 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, 00:26

Εικόνα Captcha

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Nope

Nope