Στέφανος Μάνος: Υπό εξέλιξη «μυστικό» σχέδιο του Κοτζιά με την Αλβανία

xLSptmBFNHuCuSSvv9xJ-1

Για «κινδύνους που προκαλεί ο υπερσυγκεντρωτισμός του Νίκου Κοτζιά», κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook ο Στέφανος Μάνος που διαπιστώνει επίσης εν εξελίξει «μυστικό» σχέδιο του κ. Κοτζιά με την Αλβανία.

Πριν από λίγες μέρες έγραψα για τους κινδύνους για την ασφάλεια της χώρας από τον υπεσυγκεντρωτισμό του κ. Κοτζιά. Παρατηρώ ότι παράλληλα με το Μακεδονικό και παράλληλα με τη σκανδαλολογία της Novartis είναι σε εξέλιξη κάποιο "μυστικό" σχέδιο του κ. Κοτζιά με την Αλβανία.

Με την Αλβανία είχε συνάψει συμφωνία η Ελλάδα το 2009 για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών. Η Αλβανία αντιμετώπισε εσωτερικές δυσκολίες κατά την εφαρμογή διότι η συμφωνία ακυρώθηκε από το δικαστήριο τους. Εδώ εμφανίζεται ο κ. Κοτζιάς ως από μηχανής θεός και σύμφωνα με Αλβανικά ΜΜΕ έχει συμφωνήσει σε νέα οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών. Αναρωτιέμαι αν έχει τέτοια εξουσιοδότηση ο κ. Κοτζιάς και αν διατρέχουν τον κίνδυνο οι Αλβανοί να πάθουν ότι και εμείς: να ακυρωθεί η όποια συμφωνία στα Ελληνικά δικαστήρια.

Όπως και αν έχουν τα πράγματα, θεωρώ απολύτως απαράδεκτο να συζητούνται τέτοια θέματα ερήμην της κοινής γνώμης και μακριά από τον έλεγχο της αντιπολίτευσης που δεν φαίνεται να γνωρίζει οτιδήποτε. Δυστυχώς τυχόν λάθη ή ανοησίες του κ. Κοτζιά κατά την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στο Ιόνιο μπορεί να έχουν δραματικές συνέπειες στο Αιγαίο

Οι Τσάμηδες προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρί...
Ο Έντι Ράμα και ο αλβανός ΥΠΕΞ γκρεμίζουν τα όνειρ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη