Τη Ντόρα Μπακογιάννη υποδέχθηκε σήμερα στην Πρίστινα ο Αλμπίν Κούρτι

Τη Ντόρα Μπακογιάννη υποδέχθηκε σήμερα στην Πρίστινα ο Αλμπίν Κούρτι

Στην Πρίστινα συναντήθηκαν σήμερα ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου, Άλμπιν Κούρτι και η εισηγήτρια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν επετράπη στα ΜΜΕ να τραβήξουν φωτογραφίες από αυτή τη συνάντηση, αλλά από βίντεο που κοινοποίησε ο πρωθυπουργός Κούρτι στον λογαριασμό του στο Facebook, ανακοίνωσε ότι σε αυτή τη συνάντηση συζήτησαν για την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να σας καλωσορίσω. Το θέμα της ένταξης του Κοσσυφοπεδίου στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι μια ιστορική διαδικασία για τη χώρα μας. Πιστεύουμε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και προσπαθούμε όσο ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο σε σχέση με τις θεμελιώδεις αξίες, τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα, ώστε όλα να πάνε καλά σε όλα τα στάδια της ένταξης », είπε ο Κούρτι.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Μπακογιάννη συναντήθηκε επίσης με την Πρόεδρο Vjosa Osmani και τον υφυπουργό Εξωτερικών και Διασποράς, Kreshnik Ahmeti.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου