Για την Τρίτη 27 Ιουνίου ορίστηκε η ορκωμοσία του Φρέντη Μπελέρη

Για την Τρίτη 27 Ιουνίου ορίστηκε η ορκωμοσία του Φρέντη Μπελέρη

Ορίστηκε και επίσημα η ημερομηνία που θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Χιμάρας. Όπως έγινε γνωστό μέσω της απελθούσας γραμματέος του δημοτικού συμβουλίου, η οποία είναι αρμόδια να συγκαλέσει την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου και ώρα 11πμ στην αίθουσα του δημαρχείο πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου της Χιμάρας. Η πρόσκληση έχει σταλθεί σε όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, θα αναρτηθεί στην είσοδο του δημαρχείου και θα παραδοθεί εγγράφως στο δικηγόρο του δημάρχου Χιμάρας Φρέντη Μπελέρη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο δικηγόρος του Μπελέρη κατέθεσε πριν λίγο αίτηση για χορήγηση αδείας ειδικού σκοπού, ώστε ο πελάτης του να παραστεί στην ορκωμοσία συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων και στη συνέχεια να επιστρέψει στις φυλακές. Σύμφωνα με την αλβανική νομοθεσία υπάρχει πρόβλεψη για ολιγόωρες άδειες ειδικού σκοπού για τους κρατούμενους.

Όπως περιγράφει και ο εκλογικός νόμος της Αλβανίας, με την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας ξεκινά και επίσημα η θητεία του νέου δημάρχου.

Η νομική ομάδα του Φρέντη Μπελέρη εκτιμά πως σύμφωνα με την αλβανική δικαιοσύνη δεν υπάρχει κανένας λόγος ώστε να μην γίνει δεκτό το αίτημα τους.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου