Απάντηση Μπελέρη στην αήθη επίθεση του Ράμα

Απάντηση Μπελέρη στην αήθη επίθεση του Ράμα

Ο Φρέντης Μπελέρης, υποψήφιος Δήμαρχος Χιμάρας, μετά την χθεσινή ομιλία του Έντι Ράμα στην Χιμάρα ενόψει των εκλογών της 14ης Μαΐου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Έντι Ράμα σήμερα στην Χιμάρα, φόρεσε το καπέλο του κομματάρχη, ξεχνώντας το ρόλο του αλλά και τις υποχρεώσεις του ως Πρωθυπουργού της Αλβανίας.

Αδυνατώντας να υπερασπιστεί την επιλογή του, τον απερχόμενο Δήμαρχο Γ.Γκόρο, και το ανύπαρκτο έργο της 12ετούς θητείας του, περιορίστηκε αφενός σε μια αήθη & μικροπολιτική επίθεση στο πρόσωπό μου, και αφετέρου είπε αυτολεξεί ότι «μπορεί ο Γκόρο να μην είναι ο καλύτερος άνθρωπος, μπορεί να κοιμάται και να τεμπελιάζει για καμιά βδομάδα αλλά εγώ είμαι εδώ για να τον ξυπνάω», δηλαδή ο Έντι Ράμα ζήτησε από τους Χιμαριώτες να έχουν Δήμαρχο με Babysitter και το ρόλο της νταντάς επιφύλαξε για τον εαυτό του.

Προσωπικά τον διαβεβαιώνω για τρία πράγματα.

Πρώτον ότι οι πολίτες του Δήμου Χιμάρας θέλουν Δήμαρχο και όχι προστατευόμενο υπναρά.

Δεύτερον ότι την επομένη των εκλογών ως Δήμαρχος Χιμάρας, εκπροσωπώντας όλους τους πολίτες του Δήμου, θα συνεργαστώ εποικοδομητικά με τον Πρωθυπουργό της χώρας, άρα και με εκείνον τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια, για το καλό του τόπου, για την ανάπτυξη του και για την ευημερία των πολιτών.

Άλλωστε είμαι βέβαιος ότι τα σκουπίδια, οι δρόμοι, οι παιδικές χαρές, οι καθαρές παραλίες, ο βιολογικός καθαρισμός, τα καλά σχολεία, το περιουσιακό δεν έχουν χρώμα, ούτε σοσιαλιστικό ούτε δημοκρατικό, είναι μόνον προβλήματα που εμποδίζουν τους ανθρώπους να προχωρούν μπροστά.

Τρίτον την 14η Μαΐου εμείς στο Δήμο Χιμάρας αλλάζουμε Δήμαρχο και από την επομένη μέρα τ’ αλλάζουμε όλα προς το καλύτερο».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου