Καταγγελία κατοίκων κατά του νέου δημάρχου Φοινικαίων για εκδικητική συμπεριφορά

Καταγγελία κατοίκων κατά του νέου δημάρχου Φοινικαίων για εκδικητική συμπεριφορά

Μια καταγγελία έφτασε στη σελίδα μας από κατοίκους του χωριού Μεμόραχη του δήμου Φοινικαίων. Η κυρία Σταμάτω με τον σύζυγό της, άνθρωποι περήφανοι που δεν έχουν εγκαταλείψει την πατρογονική τους εστία, αναζητώντας τρόπο να βιοποριστούν πέρασαν την πόρτα του νέου δημάρχου Φοινικαίων, Ρωμαίου Τσάκουλη, για να ζητήσουν μια θέση εργασίας. Ο δήμαρχος, τους αντιμετώπισε άκρως εκδικητικά και δεν δίστασε να τους προτρέψει να απευθυνθούν για βοήθεια σε αυτόν που ψήφισαν για δήμαρχο.

Ακολουθεί η επώνυμη καταγγελία:

«Ζούμε με το σύζυγο μου στο χωριό Μεμόραχη του Δήμου Φοινικαίων. Το μοναδικό μας εισόδημα μας είναι η σύνταξη μου 9.500 λεκ το μήνα (περίπου 90 ευρώ). Απευθυνθήκαμε στο δήμο, όχι ως ζητιάνοι αλλά ως πολίτες για να ζητήσουμε δουλειά για το σύζυγο μου ο οποίος είναι άνεργος.

Ο δήμαρχος, Ρωμαίος Τσάκουλης, μας περίμενε με το χειρότερο τρόπο. «Τι δουλειά έχετε εδώ; Να πάτε να σας βοηθήσει ο Λεωνίδα Παππάς και ο Λεωνίδα Χρήστου» μας είπε. Αν μας έλεγε πως δεν έχει θέση για δουλειά θα το καταλάβαινα αλλά η επίθεσή του ήταν κάτι το οποίο δεν περιμέναμε από έναν νέο δήμαρχο.

Την απογοήτευση που ένοιωσα σήμερα ήθελα να την εκφράσω δημόσια.»

Σταμάτω Μπάμπη
Μεμόραχη 12 Ιουλίου 2023

Δήμαρχε, αρχή άνδρα δείκνυσι.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου