Έκτακτο κλείσιμο των σχολείων στην Αλβανία ανακοίνωσε η Υπουργός Παιδείας

Έκτακτο κλείσιμο των σχολείων στην Αλβανία ανακοίνωσε η Υπουργός Παιδείας

Κλειστά θα παραμείνουν στην Αλβανία όλα τα σχολεία της επικράτειας, λόγω των επικείμενων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν την χώρα.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής της στο Facebook η υπουργός Παιδείας της Αλβανίας, Evis Kushi.

Φυσικά και στα σχολεία που θα κλείσουν συμπεριλαμβάνονται και τα σχολεία της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

«Αγαπητοί μαθητές, καθηγητές και γονείς! Θέλω να σας ενημερώσω ότι σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας Αθλητισμού και Επιστημών, πήραμε μια σημαντική απόφαση που σχετίζεται με τη διδακτική διαδικασία των σχολείων μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, τις επόμενες ημέρες αναμένονται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οι οποίες είναι έκτακτες θερμοκρασίες για μια χώρα σαν τη δική μας. Θα φτάσουν ακόμη και τους -17 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές.

Για το λόγο αυτό, δεδομένου ότι η απόλυτη προτεραιότητά μας ανά πάσα στιγμή είναι η υγεία και η ευημερία των παιδιών μας, αποφασίσαμε ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά την επόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα έως Τετάρτη, και οι χαμένες ώρες θα αντικατασταθούν στο επόμενο διάστημα μέσω δεύτερης ειδοποίησης σε συνεργασία με τα τοπικά γραφεία εκπαίδευσης.

Φυσικά, εάν οι προβλέψεις δεν είναι ακριβείς και οι θερμοκρασίες θα είναι πιο αποδεκτές, θα αναθεωρήσουμε αυτήν την απόφαση και θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας, γιατί για εμάς η διαδικασία εκμάθησης έχει προτεραιότητα.

Αγαπητοί γονείς!

Παρακαλούμε λάβετε μέτρα για εσάς και τα παιδιά σας, ώστε να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες του χειμώνα όσο πιο εύκολα γίνεται.

Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόησή σας», έγραψε η Αλβανίδα υπουργός Παιδείας.

Συνάντηση Δένδια με την Κοσοβάρα ομόλογό του
Στα ΚΕΠ η δήλωση εμβολιασμού για τους Βορειοηπειρώ...

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Σάββατο 24/09/22, 15:24

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη