Δρυμάδες: Συζήτηση για τις αρνητικές εξελίξεις στο περιουσιακό

Δρυμάδες: Συζήτηση για τις αρνητικές εξελίξεις στο περιουσιακό

Την Δευτέρα 2 Μαΐου διοργανώθηκε στις Δρυμάδες η συνάντηση της οργάνωσης της Κοινότητας Χιμαριωτών της Αμερικής με αφορμή της τελευταίες εξελίξεις στην Χιμάρα.

Η οργάνωση που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στις ΗΠΑ σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη Χιμάρα κι έχει οργανώσει πολλές συναντήσεις με ξένους, ντόπιους πολιτικούς και διπλωμάτες, κάλεσε το λαό της Χιμάρας και τους πολιτικούς παράγοντες να συμμετάσχουν σε αυτή τη συνάντηση και να στηρίξουν ενεργά την τοπική κοινότητα στις δύσκολες στιγμές που περνά τον τελευταίο καιρό εξαιτίας των ενεργειών της αλβανικής Κυβέρνησης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ζωντανή σύνδεση (μέσω Skype) με τους εκπροσώπους της κοινότητας την Χιμαριωτών και εκπρόσωπο της Αμερικανικής πρεσβείας στα Τίρανα. Στην συνάντηση στις Δρυμάδες βρέθηκαν ο πρόεδρος της οργάνωσης Ομόνοια κ. Λεωνίδας Παπάς, μέλος του προεδρείου του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας Arben Ristani, μέλος του προεδρείου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ο Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Ομόνοιας Χιμάρας κ. Διονύσης Μπελέρης, ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Βασίλης Μπολάνος, κλπ.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στην Χιμάρα όσον αφορά την καταπάτηση του συνταγματικού δικαιώματος στην ιδιοκτησία και οι ενέργειες του δήμου Χιμάρας και της Κυβέρνησης Ράμα.

Ο Εκσκαφέας

Το Υπουργείο Πολιτισμού θα αποκαταστήσει το άγαλμα...
PR: «Η μαφία των κτημάτων πίσω από την αρπαγή περι...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click