Μέτα: «Η υπόθεση Μπελέρη, δείκτης χειραγώγησης της δικαιοσύνης και της αστυνομίας από τον Ράμα»

Μέτα: «Η υπόθεση Μπελέρη, δείκτης χειραγώγησης της δικαιοσύνης και της αστυνομίας από τον Ράμα»

Ο Πρόεδρος του Κόμματος της Ελευθερίας, Ιλίρ Μέτα, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου αναφερόμενος στο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

...

Σε 2 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο Φρέντης Μπελέρης

Το Ειδικό Δικαστήριο κατά της διαφθοράς καταδίκασε τον εκλεγμένο δήμαρχο Χιμάρας Φρέντη Μπελέρη σε 2 χρόνια φυλάκισης για εκλογική διαφθορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Ενώ ο Παντελής Κοκαβέ...
Στάθηκε στην υπόθεση Μπελέρη, όπου είπε ότι η σύλληψή του είναι πολιτική και δείχνει τη χειραγώγηση της δικαιοσύνης και της αστυνομίας από τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα. Ο Μέτα πρόσθεσε ότι το ναρκοκράτος παραβίασε βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες και κατέστρεψε το σύστημα ελέγχου της ισορροπίας.

«Το ψήφισμα που εγκρίθηκε από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα εκφράζει τις ανησυχίες του Κόμματος Ελευθερίας (PL).

Το ναρκοκράτος παραβίασε βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες, κατέστρεψε το σύστημα ελέγχου της ισορροπίας.

Το PL χαιρετίζει τη θέση του ΕΛΚ και συμμερίζεται τις ίδιες ανησυχίες σχετικά με την έξοδο της χώρας από τα μονοπάτια της δημοκρατίας. Συμμετέχει στο κάλεσμα για την υλοποίηση των βουλευτικών δικαιωμάτων της αντιπολίτευσης.

Συμμεριζόμαστε την ίδια θέση ότι η παραμέληση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η εκτεταμένη διαφθορά θα υπονομεύσει την πορεία προς την ένταξη στην ΕΕ.

Το PL, όπως τονίζεται στο ψήφισμα, υποστηρίζει σθεναρά τις θέσεις της κυβέρνησης στην υπόθεση του Μπελέρη και την παρέμβαση στη δικαιοσύνη, την πολιτική σύλληψή του.

Η υπόθεση Μπελέρη, δείκτης χειραγώγησης της δικαιοσύνης και της αστυνομίας από τον Ράμα.

Υποστηρίζουμε την εκτίμηση του ΕΛΚ ότι αυτή η υπόθεση παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα», είπε.

...

Ψήφισμα ΕΛΚ κατά της Αλβανίας για την υπόθεση Μπελέρη

Ηχηρό μήνυμα στην Αλβανία για την εφαρμογή του κράτους δικαίου εξέπεμψε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, με αφορμή την υπόθεση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη υιοθετώντας ψήφισμα με πρωτοβου...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου