Αλβανία: «Ήταν ανυπόφορος», ομολογεί ο γιος που δολοφόνησε τον πατέρα του

Αλβανία: «Ήταν ανυπόφορος», ομολογεί ο γιος που δολοφόνησε τον πατέρα του

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως τη σημερινή Παρασκευή σχετικά με τη δολοφονία του Pellumb Meta στο Δυρράχιο. Αρχικά είχε αναφερθεί ότι η κόρη του ήταν αυτή που είχε σκοτώσει τον πατέρα της, αλλά μετά από περαιτέρω έρευνες, η αστυνομία συνέλαβε πρώτα τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, τον Hysen Meta, και στη συνέχεια τον μικρότερο γιο.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι και οι δύο γιοι συνεργάστηκαν στη δολοφονία, με τον μεγαλύτερο να θεωρείται ο δράστης. Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η αστυνομία βρήκε τα αποτυπώματά τους στην πλαστική σακούλα που χρησιμοποιήθηκε για να κρύψουν το σώμα του θύματος. Ο Hysen Meta ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνιση του πατέρα του. Ακόμη και η μητέρα τους βρίσκεται υπό έρευνα.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, η κόρη ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία, λέγοντας ότι το έκανε επειδή ο πατέρας της ήθελε να την προξενέψει σ' ένα άτομο που δεν αγαπούσε.

Ωστόσο, τα νεότερα στοιχεία δείχνουν ότι ο πραγματικός δράστης της δολοφονίας του Pellumb Meta είναι ο γιος του, ο 25χρονος Hysen Meta.

Αυτό είναι το συμπέρασμα της αστυνομίας, η οποία διερευνά το γεγονός από τότε που βρέθηκε το σώμα σε ένα αχυρώνα. Ο Hysen Meta βοηθήθηκε από τα δύο άλλα του αδέρφια, την αδερφή και τον μικρότερο αδερφό του, να κρύψουν το σώμα.

"Σχεδιάσαμε τη δολοφονία του επειδή ήταν ανυπόφορος στην οικογένεια. Ήθελε τα πάντα να γίνονται όπως τα λέει, ήταν αδύνατο να συζητήσεις μαζί του", δήλωσε ο γιος.

Ομολόγησε ότι μια μέρα που ο πατέρας του κοιμόταν το μεσημέρι, τον ανάγκασε να σηκωθεί. "Σηκώθηκε και τον πυροβόλησα τέσσερις φορές", είπε ο νεαρός άνδρας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου