Επανήλθε η ιστοσελίδα του INSTAT έπειτα από επίθεση Ιρανών χάκερς

Επανήλθε η ιστοσελίδα του INSTAT έπειτα από επίθεση Ιρανών χάκερς

Ο επίσημος ιστότοπος του Ινστιτούτου Στατιστικής, INSTAT, είναι και πάλι σε λειτουργία. Αυτή την Κυριακή, η ιστοσελίδα εμφανίστηκε πλήρης με ανακοινώσεις, επίσημες αναφορές και αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου.

...

INSTAT: Αναβάλλει τη δημοσιοποίηση στατιστικών λόγω της κυβερνοεπίθεσης από Ιρανούς χάκερς

Το Ινστιτούτο Στατιστικής της Αλβανίας (INSTAT) ανακοινώνει ότι λόγω κυβερνοεπίθεσης που έπληξε ορισμένα από τα συστήματά του στις 31 Ιανουαρίου 2024, θα αναβάλει τη δημοσίευση των επίσημων στατιστικώ...

Εν τω μεταξύ, το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής και η AKCESK απέρριψαν τους ισχυρισμούς των χάκερ "Home Lend Justice" ότι κατάφεραν να λάβουν πάνω από 100 terabytes δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων δεδομένων που συνέλεξε η Απογραφή του 2023.

Από την Πέμπτη, η τεχνική ομάδα του INSTAT έχει ενεργοποιήσει πρωτόκολλα έκτακτης ανάγκης για την προστασία των δεδομένων και την αποφυγή περαιτέρω ζημιών.
...

Ιρανοί χάκερς: «Έχουμε στα χέρια μας τα στοιχεία της Απογραφής στην Αλβανία»

Η ιρανική ομάδα χάκερ «Homeland Justice» συνεχίζει και επιμένει ότι έχει λάβει από την ιστοσελίδα του INSTAT όλα τα στοιχεία της απογραφής που έγινε πριν από μερικές εβδομάδες. Με άλλη αντίδραση που έ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου