Ιρανοί χάκερς: «Έχουμε στα χέρια μας τα στοιχεία της Απογραφής στην Αλβανία»

Ιρανοί χάκερς: «Έχουμε στα χέρια μας τα στοιχεία της Απογραφής στην Αλβανία»

Η ιρανική ομάδα χάκερ «Homeland Justice» συνεχίζει και επιμένει ότι έχει λάβει από την ιστοσελίδα του INSTAT όλα τα στοιχεία της απογραφής που έγινε πριν από μερικές εβδομάδες. Με άλλη αντίδραση που έκαναν στην ομάδα τους στο «Telegram», η Homeland υποστηρίζει ότι μετά την επίθεση έχουν ήδη πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες δεδομένα, τα οποία αντέγραψαν και διέγραψαν από τους διακομιστές.

Το τι θα γίνει με τα στοιχεία που ισχυρίζονται ότι έχουν λάβει είναι ακόμα άγνωστο. Ενώ το ίδιο το INSTAT υποστηρίζει ότι δεν έχει επηρεαστεί κανένα στοιχείο, πόσο μάλλον τα στοιχεία της Απογραφής.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με αυτούς, αποθηκεύονται σε άλλο διακομιστή, ξεχωριστό από το INSTAT.

«Τώρα έχουμε πλήρη πρόσβαση σε περισσότερα από 100 Terabyte των δεδομένων και της απογραφής σας. Τα δεδομένα αντιγράφονται και αφαιρούνται επίσης από τους διακομιστές. Όλα τα στατιστικά είναι εναντίον σας», αναφέρει η ανάρτηση στο Telegram.

...

Αλβανία: Ιρανοί χάκερς έριξαν την ιστοσελίδα του INSTAT

Ο ιστότοπος του Αλβανικού Ινστιτούτου Στατιστικής φαίνεται ότι έπεσε λόγω ιρανικής ομάδας χάκερ, της Homeland Justice. Με ανακοίνωσή της στα κοινωνικά δίκτυα, η ομάδα αυτή ανακοίνωσε ότι μπόρεσε να χα...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου