SPAK: Έφοδος στο δημαρχείο των Τιράνων μετά το σκάνδαλο των αποτεφρωτηρίων

SPAK: Έφοδος στο δημαρχείο των Τιράνων μετά το σκάνδαλο των αποτεφρωτηρίων

Ομάδα αξιωματικών του Εθνικού Γραφείου Ερευνών (BKH), μετά από εντολή του SPAK, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Δημαρχείο των Τιράνων.

Τα ξημερώματα, στελέχη του BKH, με εντολή εισαγγελέων του SPAK και με έγκριση του Δικαστηρίου Εγκλήματος και Διαφθοράς, μετέβησαν στα γραφεία του Δήμου Τιράνων, στη Διεύθυνση Υπηρεσιών Υποστήριξης. επικεφαλής της οποίας ήταν ο Taulant Tushe.

Οι αξιωματικοί του BKH πραγματοποίησαν ελέγχους, όχι απλά και μόνο σε σχέση με το θέμα του αποτεφρωτηρίου των Τιράνων, αλλά και αρκετά άλλα θέματα.


Ο έλεγχος που έγινε από αξιωματικούς του BKH στα γραφεία της διεύθυνσης του Taulant Tushe, έγινε, σε όλους τους τομείς αυτής της διεύθυνσης, σε αυτόν των Υπηρεσιών Υποστήριξης, καταγγελία από αυτή του φακέλου «5D», που έκανε πριν λίγους μήνες στο SPAK ο πρώην βουλευτής Belind Kellici.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές, αποδεικνύεται ότι οι αξιωματικοί του BKH έχουν λάβει πολλά έγγραφα που θεωρούνται πολύ σημαντικά για την έρευνα σχετικά με το θέμα των διαγωνισμών ή τα προβλήματα για τα οποία κατηγορούνται αρκετοί υπάλληλοι του δήμου Τιράνων, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Erion Veliaj.

...

Τίρανα: Στη φυλακή 46 από τους 48 συλληφθέντες μέλη εγκληματικής οργάνωσης

Στη φυλακή άφησε το Πρωτοδικείο Τιράνων τους 46 από τους 48 συλληφθέντες στο πλαίσιο της επιχείρησης «Tempulli 2». Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο γυναίκες έχουν αφεθεί ελεύθερες, ενώ το δικαστήριο έχει ε...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου